Naturcenter Amager Strand


Naturcentret tilbyder undervisning, læring og oplevelse for 0-10 årige samt aktiviteter for andre naturinteresserede.

 

Undervisning for folkeskoler og daginstitutioner

 

Naturcenter Amager Strand tilbyder undervisning og læring for 0-10 årige børn i dagtilbud og indskoling. Undervisnings- og læringstilbuddene er for folkeskoler og daginstitutioner i Københavns- og Frederiksberg Kommune.

 


Læs mere om undervisningen og book et forløb

 

Se Dagtilbud

Se Grundskolen  

Naturens dag - fugle og fisk på Amager Strand

I forbindelse med naturens dag. Kan børnefamilier og andre interesserede undersøge fugle og fisk på Naturcenter Amager Strand. 
Vi arbejder på dagen med mange små værksteder – der vil være: dissektion af fugle og fisk, stegning af fugle over bål, rygning af fisk i røgeovn, vodtrækning, fugleture og andre spændende aktiviteter. De besøgende skal se, smage, føle og arbejde med Strandens Natur – Arrangementet er et samarbejde mellem Naturcenter Amager Strand, Naturvejlederne på Frederiksberg og Pædagoguddannelsen UCC. 
Arrangementet er støttet af Friluftsrådet.

 

 


 

Venneforening

 

Har du en formidler i maven og brænder for at formidle naturen omkring Naturcenteret, er venneforeningen måske noget for dig. Som formidler møder du andre frivillige og professionelle naturformidlere, deltager i at planlægge aktiviteter og får viden om naturfaglig pædagogik.

 
Interesseret: Skriv en mail til Pernille Haugaard Jensen phj@skoletjenesten.dk

 

Læs mere om venneforeningen

 


 

Foreninger

 

Lokale foreninger på Amager kan blive medlem af Naturcenterets foreningsnetværk. Det giver blandt andet adgang til at benytte sig af centerets lokale- og badefaciliteter.

 

Læs mere om foreningsnetværket

 

 


 

 

Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7A,
2300 København. S

 

Skoler og daginstitutioner

 

NATURCENTER AMAGER STRAND er et lærings- og oplevelsessted med undervisnings- og læringstilbud for 0 - 10 årige, elever i indskolingen og børn i dagtilbud. Undervisnings- og læringstilbuddene er for folkeskoler og daginstitutioner fra Københavns- og Frederiksberg kommune


Lærerkursus

 

Naturcenter Amager Strand tilbyder løbende forskellige lærerkurser.

 

Følg med her på siden og se, hvornår næste lærerkursus finder sted.

 


Besøg os på facebook

 

            

 

 


 

 
 

© 2011 Skoletjenesten. Gyldenløvesgade 15 - 3. sal, 1600 København V, skoletj@skoletjenesten.dk | EAN nr. 5798009387615 | CVR nr. 64942212 | SE nr. 22488015