Naturcenter Amager Strand


Naturcentret tilbyder undervisning, læring og oplevelse for 0-10 årige samt aktiviteter for andre naturinteresserede.

 

Undervisning for folkeskoler og daginstitutioner

 

Naturcenter Amager Strand tilbyder undervisning og læring for 0-10 årige børn i dagtilbud og indskoling. Undervisnings- og læringstilbuddene er for folkeskoler og daginstitutioner i Københavns- og Frederiksberg Kommune.

 


Læs mere om undervisningen og book et forløb

 

Se Dagtilbud

Se Grundskolen 

 

 

  


 

 

Skattejagt (orienteringsløb) for de yngste børnehaver og indskoling

 

Naturcenter Amager Strand, Skoletjenesten og en skoleorienteringskonsulent har i samarbejde udviklet et spændende kursus for indskolingslærere og pædagoger i Københavns og Frederiksberg Kommuner. Jagten starter ved Naturcenter Amager Strand, og der gives flere ruteforslag i forskellig længde og sværhedsgrad. Posterne 1-7 udgør Børnebanen, og her har Naturcenteret lavet en quiz om dyrelivet på stranden og i vandet.

 

Kursets mål er, at kursisterne lærer at bruge stranden, posterne og mobilquiz på egen hånd og i alle fag. Herudover vil man i løbet af kurset blive præsenteret for undervisningsmaterialet Find vej og lær, kort og kompas samt Naturcenterets undervisningstilbud – så kursisterne kan komme hjem med en samlet ide til et undervisningsforløb, som kan bruges på skolen.

Kurset sætter fokus på bevægelse og læring med udgangspunkt i "Find vej i", et landsdækkende projekt.

 

Dato: 13. marts 2017

Tilmeldingsfrist: 6. februar 2017

 

Book her

 

 


 

Naturvidenskabsfestival uge 39 - 2017

 

Med udgangspunkt i årets tema afholder vi naturvidenskabsfestival på Naturcenter Amager Strand.

Vi har plads til 2 klasser pr. dag, og man skal kunne være der hele dagen. Book i god tid og få indflydelse på aktiviteterne. Inden festivalen modtager I en uddybende beskrivelse af forløbet, så eleverne kan møde velforberedte op.

 

Forberedelse: Det forventes, at klassen bruger 2 lektioner til at forberede besøget og 2 lektioner til at bearbejde besøget.

 

Varighed: 4 timer

 

Maks antal elever: 28

 

Book her

 


 

Venneforening

 

Har du en formidler i maven og brænder for at formidle naturen omkring Naturcenteret, er venneforeningen måske noget for dig. Som formidler møder du andre frivillige og professionelle naturformidlere, deltager i at planlægge aktiviteter og får viden om naturfaglig pædagogik.

 
Interesseret: Skriv en mail til Pernille Haugaard Jensen phj@skoletjenesten.dk

 

Læs mere om venneforeningen

 


 

Foreninger

 

Lokale foreninger på Amager kan blive medlem af Naturcenterets foreningsnetværk. Det giver blandt andet adgang til at benytte sig af centerets lokale- og badefaciliteter.

 

Læs mere om foreningsnetværket

 

 


 

 

NATURCENTER AMAGER STRAND


Forside
Venneforeninger
Foreningsnetværk 

 

Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7A,
2300 København. S

 

Skoler og daginstitutioner

 

NATURCENTER AMAGER STRAND er et lærings- og oplevelsessted med undervisnings- og læringstilbud for 0 - 10 årige, elever i indskolingen og børn i dagtilbud. Undervisnings- og læringstilbuddene er for folkeskoler og daginstitutioner fra Københavns- og Frederiksberg kommune


Lærerkursus

 

Naturcenter Amager Strand tilbyder løbende forskellige lærerkurser.

 

Følg med her på siden og se, hvornår næste lærerkursus finder sted.

 


Besøg os på facebook

 

            

 

 


 

 
 

© 2011 Skoletjenesten. Gyldenløvesgade 15 - 3. sal, 1600 København V, skoletj@skoletjenesten.dk | EAN nr. 5798009387615 | CVR nr. 64942212 | SE nr. 22488015