Grøn Guide

Grøn Guide

Vores sted

Den grønne guide er en miljøvejleder i bredeste forstand. Hun informere og vejleder børn i alle aldre i skoler og institutioner i miljørigtig adfærd og grøn omstilling.

Det kan både være "færdigsyede" koncepter som "Den grønne karavane" og"Leg med miljø" eller det kan være aktiviteter og forløb skræddersyet til præcis jer. Mulighederne er mange, ideerne lige så - lad os komme i gang :-)

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Den grønne guides aktiviteter og tilbud er alle inddragende og "hands-on" aktiviteter.

Det er vigtigt for mig, at børnene selv "får fingrene i mulden" og lægger derved vægt på både det sansende, videnskabelige og fysiske. Derved husker og forstår børnene også bedre læringen, jf. et gammelt kinesisk ordsprog:

  • Jeg hører det - og glemmer det
  • Jeg ser det - og husker det
  • Jeg gør det - og forstår det

Aktiviteterne og undervisningen foregår som udgangspunkt altid hos jer.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Gennem den grønne guides aktiviteter og projekter får børnene mulighed for at forstå de komplekse begreber som klima og miljø. Men vigtigst af alt så får de reelle eksempler på og erfaringer med hvad de selv kan gøre - de får handlemuligheder.

Mange af aktiviteterne er tværfaglige og indeholde derfor flere af temaerne fra skolefagenes "Fælles mål" - ikke kun Natur/teknik. Ligesom de også dækker flere af institutionernes lærerplanstemaer

 

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Maj-Brit Petersen