Fjord&Bælt

Fjord&Bælt

Vores sted

Fjord&Bælt er et videnspædagogisk center, hvor formidling og forskning går hånd i hånd. Som det eneste sted i Danmark, kan man hos os opleve hvaler. Danmarks helt egen hval, marsvinet, svømmer nemlig rundt i vores bassiner. 

På Fjord&Bælt kan du også få lov at komme helt tæt på livet under havet. Her har vi rørebassiner, dissektioner og masser af gode og fangende historier fra havet omkring os.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Fjord&Bælt har en af Fyns største skoletjenester, hvor vi underviser børn og unge på alle niveauer. Skoletjenesten er et aktivt formidlingscenter, hvor biologer og naturvejleder tilbyder en bred vifte af spændende naturoplevelser, både på Fjord&Bælt og ude i naturen. Vi lægger vægt på den nære formidling og gode fortællinger. Undervisningen er en blanding af aktiviteter, praktiske øvelser og demonstrationer. Her kommer eleverne helt tæt på naturen, da de selv skal røre og gå på opdagelse i havdyrenes verden. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

På Fjord&Bælt kan vi tilbyde en eller flere dages aktiviteter i form af bådture, snorkling, strandtur eller I kan gå på opdagelse i havdyrenes verden i vores akvarier. Vi dissekerer fisk, fanger krabber og holder søstjerner.

Eleverne skal hos Fjord&Bælt lære om det liv der findes i havet omkring dem. På Fjord&Bælt har vi kun dyr som findes i Danmark og havet omkring os vrimler med søstjerner, sæler, multer og marsvin. Hos os kan man komme tæt på dem alle sammen.  

skoletjenesten undervisningstilbud fjord og baelt

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

24 88 62 06

Kontakt:

Kristian
24 88 62 06