Drachmanns Hus

Drachmanns Hus

Vores sted

Levemand, forfatter, digter, journalist, kvindebedårer, marinemaler. Holger Drachmann kunne smykke sig med mange titler, og hans farverige personlighed skinner igennem i det, der skulle vise sig at blive hans sidste hjem. Han købte huset på Hans Baghs Vej i 1902, og boede der indtil sin død i 1908 med sin tredje hustru Soffi.

Drachmann var i den sidste fjerdedel af 1800-tallet den mest omtalte og anerkendte forfatter herhjemme. Han var en høj mand, der gerne viste sig i sin brune slængkappe og forskellige eksotiske hatte. Han høstede stor anerkendelse i Europa, var enormt produktiv og spændte vidt: Han skiftede mellem at være en del af det moderne gennembruds mænd, at være romantisk digter og rejsende journalist. Han skrev digte, fortællinger, kunstkritik og journalistik, dramatiske værker og oversættelser. Hans forfatterskab kastede mere end 50 bind af sig, foruden en stor mængde tekster til aviser og tidsskrifter.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vi har stor erfaring med omvisninger for grupper og hjælper gerne med at skabe en omvisning, der passer til netop jeres behov. Vi skræddersyr omvisninger efter jeres ønsker og tilbyder både omvisninger i vores særudstillinger, i samlingen og i de to kunstnerhjem.

Vores omvisninger varer 45 min. og der kan maks. deltage 25 personer på Skagens Museum og maks. 20 personer i kunstnerhjemmene.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Beskrivelse følger

Skoletjenesten undervisningstilbud drachmanns hus

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

98 44 64 44

Kontakt:

Mette Harbo Lehmann
98 44 64 44
Yderligere information:

Hverdage kl. 9-15