NaturBornholm

NaturBornholm

Vores sted

Bornholms historie er 1.700 millioner år lang! Bjerge der rejser sig op og forvitrer, krokodiller der kæmper om maden med dinosaurerne, og det vilde liv under havets overflade. Det er svært at forestille sig, at det hele er sket på Bornholm.  Al den viden vi har om fortiden er baseret på fund af fossiler. Mange af de Bornholmske fund kan du finde i udstillingerne. Der er ægte spor og tænder fra dinosaur, fossiler fra andre uddøde dyr samt fossile aftryk fra urtidsplanter.

Selvom Bornholm har eksisteret i en trediedel af jordklodens alder, er der mange tidperionder vi ikke har fossiler fra lige her. I vores udstillinger levenedgører vi de tidsperioder, der er beviser for på Bornholm. 

NaturBornholm                                                                                                                                                                                                                 Danmarks populære oplevelsescenter på 3000 m2 med tidsmaskine, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling, EL-biler og meget mere. Bornholms historie på 1.700 mio. år bliver levende, og du får indblik i dele af Bornholms natur, der ellers er svær at komme til. Naturvejlederne på Naturbornholm glæder sig til at give dig og dine elever mange oplevelser, også i din videre færden i naturen på Bornholm.

Ud på Bornholm
Efter I har oplevet NaturBornholm, er det på tide at opleve hele Bornholm. Her vil I finde og genkende sprækker, formet af voldsomme urkræfter, vide at hvis I finder noget, der ligner kul på stranden, er det nok forstenet træ fra juratiden, som dinosaurerne har gået og spist blade fra, og meget mere. God fornøjelse med udforskningen af Bornholm!

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

NaturBornholm er placeret så jordklodens udvikling kan ses! Faglighed går hånd i hånd med meget sanselige oplevelser. Workshops, dialogbaseret undervisning og mødet med naturvejlederen understøtter at NaturBornholm er et pædagogiske Videncenter.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Det faglige indhold med naturvejlederen og i udstillingerne relatere til undervisning i skolen om istid, bjergdannelse, pladetektonik, omdannelser af bjergarter, erosion, evolution, klimaforandringer, fysiologi, natur- og landskabspleje m.m

NaturBornholm Skoletjenesten undervisningstilbud

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

20286406

Kontakt:

Rene Larsen
20286406
Yderligere information:

Bestilling af undervisningstilbud:

Skolebesøg skal forudbestilles