Rundetaarn

Rundetaarn

Vores sted

Med sin karakteristiske sneglegang er Rundetaarn et af Danmarks mest besøgte bygningsværker. Det blev bygget som platform for universitetets observatorium og var gennem århundreder centrum for dansk astronomi. Grundstenen til Rundetaarn blev lagt i 1637, og fem år senere stod det færdigt som første del af Trinitatis-komplekset: observatoriet, universitetsbiblioteket og kirken. Det er et historisk sted, der i dag også rummer udstillinger, koncerter og aktiviteter.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Undervisningen varierer i forhold til de udstillinger vi har i tårnet. Derfor vil hvert undervisningsforløb være tilpasset den aktuelle udstillings tematik, samfundsrelevans eller særlige kunstretning. Undervisningen vil for det meste være workshopbaseret, men det vil også være muligt at finde opgaveark både i udstillingen og til download på vores hjemmeside.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Undervisningen i Rundetaarn udvikles i tæt samarbejde mellem os og de aktører der skaber udstillinger hos os. Alle forløb vil understøtte den formålsorienterede undervisning og de gældende lære- og læseplaner for grundskole og ungdomsuddannelser. 

Rundetaarn set udefra

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

28711408

Kontakt:

Ditte Marie Lund
28711408