Nivaagaards Malerisamling

Nivaagaards Malerisamling

Vores sted

Nivaagaards Malerisamling er et museum med mesterværker fra den italienske renæssance, nederlandske barok og den danske guldalder. Museet befinder sig i en smuk romantisk park omgivet af skov, marker og en langstrakt kystlinje indenfor gåafstand.

Det tager 10 minutter at gå til museet fra Nivå Station, og det er muligt for skoleklasser at spise deres medbragte mad på museet.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Skoletjenesten tilbyder først og fremmest dialogbaseret undervisning til skoler i de epoker, der er repræsenteret i museets permanente samling samt i de særudstillinger, som vises. Vores undervisning er differentieret og der vægtes lege, aktiviteter og variation.

Der tilbydes 1 times forløb, 2 timers forløb og længerevarende forløb. De længerevarende forløb tilrettelægges i samarbejde mellem museum og skole. Kontakt undervisning- og udviklingsansvarlig Sara Worm Tighe for yderligere info.

Alle forløb understøtter relevante færdigheds- og vidensmål.  

Hvad kan børn og unge lære hos os?

På Nivaagaards Malerisamling ønsker vi at give eleverne mulighed for at møde rigtige kunstværker og gennem dialog og praktiske øvelser sætte dem i stand til at analysere, tolke og opleve billedkunst. Eleverne får trænet at sætte ord på deres oplevelser, de får værktøjer til at ”åbne” billeder op, og de får viden og indsigt i den valgte tematik eller periode på en inkluderende, legende og sanselig måde.

Nivaagaards Malerisamling Skoletjenesten undervisningstilbud

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

49141017

Kontakt:

Sara Worm Tighe
49141017
Yderligere information:

Pris for undervisning: 

300 kr. for 1 time og 450 kr. for 2 timer. 

Alle forløb er gratis for skoler i Fredensborg Kommune.