Rudersdal Bibliotekerne

Rudersdal Bibliotekerne

Vores sted

Rudersdal Bibliotekerne er en del af Kulturområdet i Rudersdal Kommune og spiller en aktiv rolle i det lokale kulturliv som kommunens største kulturinstitution. Biblioteket er indgangen til kultur, viden, information, oplevelse, vejledning og læring.

Rudersdal Bibliotekerne består af:

  • Hovedbiblioteket i Birkerød, Stationsvej 38, 3460 Birkerød
  • Holte Bibliotek, Holte Midtpunkt 23, 2. sal, 2840 Holte
  • Nærum Bibliotek, Biblioteksalléen 3, 2850 Nærum

Vores undervisning tilbydes på alle tre biblioteker, med mindre andet er angivet. 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vi ønsker at formidle, hvad vi som bibliotek kan, og hvad I kan bruge os til. Gennem både biblioteksbesøg og undervisningstilbud vil vi gerne opnå, at eleverne oplever os som et sted, hvor de altid kan blive inspireret til læsning og informationssøgning.

Vi målretter forløb således, at vi møder din undervisning og dine elever, hvor I er, så vi bedst muligt kan bidrage til en faglig kompetenceudvikling. De forskellige forløb søger derfor at understøtte folkeskolens mål ved at være baseret på forskellige færdigheds- og vidensmål.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Skoleklasser kan besøge vores biblioteker og få undervisning i, hvordan man kan bruge biblioteket i både skolearbejde og fritid.

Rudersdal Bibliotekernes opgave er ligeledes at bidrage til den digitale dannelse af kommunens skoleelever. Vi tilbyder derfor undervisning i bl.a. informationssøgning, kildekritik og fake news.

 

Hovedbiblioteket

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

46115742

Kontakt:

Lars Nielsen
Yderligere information:

Bookning og tilmelding sker via e-mail. Oplys lærer, skole, klasse og antal elever. Man er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om de forskellige tilbud og muligheder. Vi kan modtage en klasse i mindre hold, hvis I har brug for det