GRUG Skole Yoga

GRUG Skole Yoga

Vores sted

Lad børn og unge opleve yoga og meditation i et rigtigt yogastudio eller book en yogalærer til at komme på besøg i institutionen eller på skolen.

Yoga og meditation er til stor gavn for både den enkelte og for fællesskabet. Børn og unge, der er i god kontakt med deres egen krop, følelser og behov, har en større evne til at være i god kontakt med andre med empati og forståelse.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Yoga styrker fysisk og mentalt. Vi introducerer børn og unge til klassiske yoga- og meditationsøvelser tilpasset den pågældende aldersgruppe. Kropsbevidstheden skærpes og det samme gælder evnen til fordybelse og til at mærke egne behov. Børnene og de unge vil opleve hvordan de bliver i stand til at skabe ro i deres egen krop og hoved og erfarer hvordan de kan påvirke deres eget energisystem.

Den øgede opmærksomhed virker forebyggende på stress og understøtter den enkelte i at blive lyttende, empatisk og nærværende til stor gavn for den enkelte og for fællesskabet.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Vi tilbyder både enkelte timer og længere forløb. Vi planlægger og tilpasser altid undervisningen i samarbejde med de tilknyttede pædagoger og lærere alt efter gruppens behov og alderstrin.

Alle undervisere i vores team er certificerede yogalærere og har samtidig bred erfaring med pædagogisk arbejde med børn og unge.

Tilbud gælder til d. 30.11.18

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Gitte Rugaard
24 85 72 17