Gentofte Musikskole

Gentofte Musikskole

Vores sted

I Gentofte Musikskole lærer elever i alderen 0-25 år at beskæftige sig med musik på mange forskellige måder. Musikskolen har til huse på Kulturskolerne, Duntzfelts Alle 8 i Hellerup, men har også undervisning for de yngste skolebørn på de lokale folkeskoler. Hovedparten af vores undervisning foregår i elevernes frie tid, men vi har også tilbud til skoler og daginstitutioner i form af Kompagnonforløb i 0. klasserne, hvor en musikskolelærer kommer ud i klassen og underviser sammen med klassens voksne, og rytmikforløb i daginstitutionerne.

Vi kan også tilbyde hjælp til projekter og forestillinger.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Kompagnonundervisningen i 0. klasserne og rytmikforløbene i daginstitutionerne er tilrettelagt af undervisere med mange års erfaring med aldersgrupperne.

Andre projekter planlægges i tæt samarbejde med jer i skoler og daginstitutioner, der måtte have særlige idéer og projekter, som vi kan hjælpe jer med.

For Musikskolen i øvrigt gælder det, at vores højt kvalificerede lærere sikrer en musikalsk udvikling i læringsforløb, der tilpasses elevens kompetencer. Læreren fungerer som musikalsk mentor og undervisningens mål og indhold fastlægges i dialog med eleven. Vi skaber mulighed for, at eleven kan udvikle sit potentiale optimalt og for de talentfulde og særligt motiverede er der tilbud om et talentudviklingsprogram, som evt. kan lede i retning af en professionel musikkarriere.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Børn og unge lærer at synge og/eller at spille på et instrument, opbygger identitetsskabende fællesskaber og oplever undervisning og aktiviteter, som giver musikalsk udvikling, sociale og personlige kompetencer, glæde og almen dannelse.

Eleverne får berigende oplevelser på rytmik- og sammenspilshold, i kor og bands, ved koncerter, festivaler, stævner og andre spændende projekter. Udover den musikalske og kreative udvikling understøtter undervisningen bl. a. fordybelse, koncentration, samarbejds- og performancekompetencer.

Det lyder alt sammen meget seriøst, og det er det også! Men i bund og grund handler det for os i Gentofte Musikskole om, at eleverne lærer at synge og spille en masse musik – bliver gode til det og samtidig har det sjovt sammen med andre musikglade børn, unge og engagerede voksne.

Gentofte Musikskole
Musikskolen har til huse på Kulturskolerne, Duntzfelts alle 8 i Hellerup
Foto

Lars H. Knudsen

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

39985082

Kontakt:

Souschef Lars Henning Kaptain
39985082
Yderligere information:

Kontakt Gentofte Musikskole på

tlf.: 39985080

(man-tors kl. 10-15, fre kl. 10-14)

mail: musikskolen@gentofte.dk