Magasin du Nord Museum

Magasin du Nord Museum

Vores sted

Magasin du Nord Museum er et kulturhistorisk museum, der åbnede i 2013.

På Magasin du Nord Museum udfoldes 150 års Danmarkshistorie. Her vises en verden af skiftende tøjmode, opfindelser til boligen, smukke mannequiner og eventyrlige juleudsmykninger.

Der kendes ingen anden detailforretning i Danmark, som har bevaret så mange dokumenter og genstande fra en så lang tidsperiode som Magasin du Nord. Magasin du Nord Museum har en enestående samling, der består af kjoler, sko, hatte, legetøj, uniformer, porcelæn, sølvtøj, malerier, reklamer, scrapbøger og tusindvis af fotos. Samlingen bliver vist i museets skiftende udstillinger.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Magasin du Nord Museums undervisningstilbud foregår i museet, hvor eleverne får en rundvisning. I løbet af rundvisningen vil elevernes forhåndsviden aktualiseres, og undervisningen giver eleverne mulighed for at perspektivere til deres egen hverdag.

Der forefindes undervisningsmateriale med forslag til før- og efteropgaver.



Undervisningstilbuddet er gratis.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Undervisningstilbuddet knytter sig til museets udstillinger, og er udviklet og tilrettelagt så de understøtter gældende læringsmål i fagene historie, samfundsfag og dansk for ungdomsuddannelserne.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Britta Smits