Om Skoletjenesten
  • Studiegrupper Skoletjenesten undervisningstilbud
    Tilmelding
    Tilmeld dig studiegruppen via linket her.
  • Spørgmål vedrørende tilmelding sendes til Marlene Reichel-Damtoft.

Studiegruppe: Prøve forberedende praksisser

BESKRIVELSE
På Naturcenter Amager Strand, starter vi et prøveforberedende undervisningsforløb op i august 2019. Det prøveforberedende forløb tager sit afsæt i den Naturfaglige fællesafgangsprøve i 9. klasse. Så har du brug for sparring på dine egne forløb, eller er du nysgerrig på, hvordan vi har grebet det an på Naturcenter Amager strand, så deltage i denne studiegruppe. Studiegruppen er tværfaglig, så alle fagligheder er velkomne.

UDBYTTE
Deltagerne i studiegruppen vil få mulighed for at opbygge et netværk, vil få viden om andre prøveforberedende forløb, og mulighed for sparring på egne forløb

ARBEJDSFORM
Arbejdsform/Møderække: Vi besøger forskellige Kulturinstitutioner, der arbejder med prøveforberedende undervisning, og får input og sparring til vores egne forløb.

Vi planlægger møderækken ved det først møde i gruppen.

PRAKTISK
Forudsætning for at deltage i studiegruppen er, at man har erfaringer inden for prøveforberedende forløb, eller er ved at starte et forløb op.

Geografi: Møderne vil blive afholdt i Københavnsområdet

MØDEDATO/ER
Første møde tirsdag foregår den 17. september kl. 14.00 er på Naturcenter Amager Strand. På dette møde fastlægger vi 2-3 nye eftermiddagsmøder.

 

                                                         Tilmeld dig her

 

Tilbage til oversigt

 

FACILITATOR/ER

Undervisnings- og Udviklingsansvarlige

Pernille Haugaard Jensen

Naturcenter Amager Strand

E94I@kk.dk

21 69 32 15