Hjørring Kommune

Cirkusprojekt

Akrobatik og gøgl på skolen.

Når Søren fra Det Flyvende Kuffertcirkus ankommer til skolen, er bilen pakket til bristepunktet med cirkusgrej. I løbet af de første timer bliver grejet pakket ud og introduceret.

Vi skal arbejde med akrobatik, jonglering, stylter, balance og meget andet. Det hele skulle jo gerne ende med en spændende forestilling, så de modigste skal også prøve at ligge på spidse søm, gå på knust glas og måske sidde i en sværdkasse.

Søren har selv optrådt med gøgl og cirkus i mere end 30 år og er en af landet mest erfarne cirkusformidlere... men han er også en gammel pædagog, der kender til børneliv og hjælper med at styre projektet sikkert i mål.

Der er selvfølgelig stor forskel på, om I er 15 eller 100 børn, og om projektet varer en dag eller en hel uge, så forløbet skal jo planlægges, så det passer til jer.

Formål

I cirkusprojektet er der masser af individuelle udfordringer, men også brug for samarbejde. De mange forskellige discipliner gør, at alle finder deres succeser, og ingen løber tør for udfordringer.

Tilmelding

Det allerbedste cirkusprojekt starter med, at I ringer eller skriver til mig, så vi sammen kan snakke os frem til, hvordan det skal se ud hos netop jer.

Varighed

Et cirkusforløb kan vare alt imellem 30 minutter og 14 dage. Hvis projektet skal støttes af BMMK, skal det mindst vare 10 timer, men har I bare brug for to timers workshop, kan jeg jo også bookes uden støtte.

Pris

Der kan søges støtte hos Børns Møde Med Kunsten til projektet.

www.bmmk.dk

Hvis projektet godkendes, kan to dage med 10 timers undervisning afvikles for ca. 2.500 kr. i egenbetaling.

Fem dage med 20 timers undervisning vil koste ca. 4.000 kr. i egenbetaling.

Kan man overhovedet lave cirkus i Coronatid?

Fra slutningen af maj og frem til efterårsferien 2020 har jeg lavet 17 cirkusprojekter på samlet 40 dage og med over 700 børn rundt i landet. Det er klart, at projekterne ikke er blevet som ellers, og specielt de afsluttende forestillinger har nødvendigvis fået en anden form. Alle projekterne er dog på hver deres måde blevet rigtig fine.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal selvfølgelig overholdes. Fortolkningen er dog forskellig fra kommune til kommune, fra institution til institution og ikke mindst afhængigt af det aktuelle smittetryk. Jeg indretter mig altid efter netop jeres fortolkning. Læs mere om min overvejelser om at lave cirkus i Coronatid her: https://kuffertcirkus.dk/cirkusprojekt-i-coronatid/

Kommer der smittetryk eller restriktioner, der umuliggør, at projektet kan gennemføres, aflyser vi arrangementet uden betaling.

Det flyvende kuffertcirkus

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Yderligere priser:
Se i tilbudsbeskrivelsen
Max deltagere:
250 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5.
Kompetenceområde:
Dansk - Kommunikation, Drama - Dramaproduktion, Idræt - Krop, træning og trivsel
Fag:
Billedkunst, Dansk, Drama, Idræt, Musik
Læringsmål:
Kan opstilles efter behov

Se alle tilbud fra: