Designmuseum Danmark

DESIGNKURSUS FOR LÆRERE, DER UNDERVISER I HÅNDVÆRK OG DESIGN I FOLKESKOLEN

På kurset kommer du igennem forløb inden for forskellige designgenrer. Forløbene kan du bruge som afsæt til at planlægge din egen undervisning på skolen. Der vil på kurset afsættes tid til at udveksle erfaringer og didaktiske overvejelser således, at du kan udvikle din undervisning. På samtlige forløb varetages undervisningen af en underviser fra Designmuseum Danmark og en udøvende designer.

På kurset vil du vil opnå viden om og erfaring med designparametre som form, funktion, teknik, konstruktion, materialer, farve og stil. Vi vil undervejs inddrage Designmuseum Danmarks udstillinger og samlinger af kunsthåndværk, produktdesign, grafisk design, tekstil og mode. Undervisningens mål er først og fremmest, at du kommer til at arbejde med designprocesser i praksis, og du vil  få individuel sparring og feedback i forhold til din designproces og til at løse opgaver og skabe egne modeller.
Undervisningen sigter mod at styrke din kreativitet som lærer og din evne til at tænke ud af boksen, når du planlægger din undervisning.
På samtlige forløb varetages undervisningen af en lærer fra museet og en udøvende designer.

Tilmelding og pris: 15 undervisningsgange à 2 timer koster 7500 kr. Prisen er inklusive materialer og et årskort til museet.
Tilmelding sker via museets hjemmeside www.designmuseum.dk.
Plads på holdet er sikret, når vi har modtaget betaling. Tilmeldingen er bindende. Der er max 15 pladser på hvert hold.

Ved for få tilmeldinger forbeholder vi os retten til ikke at oprette holdet. Skulle dette være tilfældet, vil tilmeldingsgebyr blive refunderet.

 

 

Lærerhold i Designværkstedet på Designmuseum Danmark
Lærerhold på Designmuseum Danmark
Foto Designmuseum Danmark © Designmuseum Danmark

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
7500 kr.
Yderligere priser:
7500 kr. for 15 kursusgange a 2 timers varighed. Kurset afholdes torsdage fra kl. 16-18
Max deltagere:
15 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Kursus
Deltagere:
15

Se alle tilbud fra: