Naturcenter Amager Strand

Få kørekort til grejkasser – og bliv opdateret på den sidste nye viden om Børn og Natur

Naturcenter Amager Strand og Centeret for Børn og Natur under Københavns universitet, afholder tirsdag d.20.august kl. 13.00-16.00, kursus for pædagoger dagtilbud eller skole.
Kurset vil være en blanding af praktiske øvelser – man kommer i vandet i waders – didaktiske overvejelser om brug af naturcenteret og udstyr samt teoretisk viden om strandens plante- og dyreliv. Man vil derudover få ideer med hjem til, hvordan man kan arbejde med emnerne før og efter besøget på Amager Strand.

Hvorfor låne en grejkasse?                

Pædagoger og børn kan, gennem brug af enkle redskaber og let tilgængelig viden om livet på stranden, få mulighed for at undersøge Amager Strand på egen hånd. Grejkassen indeholder udførlig vejledning og redskaber. Materialet er pakket i en kasse, som bliver kørt ud på stranden, så grejet er klar, når I møder på stranden. Antallet af materialer i kassen vil blive tilpasset antallet af børn i gruppen. Grejkassen skal bookes på forhånd og vil stå klar, når I ankommer. Grejkasserne kan lånes i 2-6 timer.

For øjeblikket er der udviklet tre forskellige grejkasser, Undersøg strandens krible-krabledyr, Undersøg livet på lavt vand og Undersøg Sten på Stranden

Grejkasse klar til brug
Grejkasse klar til brug - leveres næsten hvor I ønsker på stranden
Foto Naturcenter Amager Strand © Naturcenter Amager Strand

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
Varighed:
3 timer
Pris:
Gratis
Max deltagere:
25 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Kursus
Deltagere:
Pædagoger og pædagogiske assistenter fra skoler, børnehaver, vuggestuer og specialinstitutioner

Se alle tilbud fra: