Naturcenter Amager Strand

Få kørekort til grejkasser – undersøg strandens natur på egen hånd

Naturcenter Amager Strand afholder kursus for lærer og pædagoger i 0.-6. klasse og pædagoger i dagtilbud - alle hverdage i uge 34 og 35 klokken 9-11.30.
Kurset vil være en blanding af praktiske sikkerheds øvelser, man kommer i vandet i waders, didaktiske overvejelser om brug af naturcenteret og udstyr, samt teoretiske viden om strandens plante- og dyreliv. Man vil derudover få ideer med hjem, hvordan man kan arbejdet med emnerne før og efter besøget på Amager Strand.
Efter kurset har man mulighed for at booke, og bruge vores grejkasser på egen hånd. Der er udviklet rejkasser med tre temaer Sten, Små dyr på lavt vand og Kriblekrable dyr.

Hvorfor låne en grejkasse?                

Lærer og elever, pædagoger og børn -  kan gennem brug af enkle redskaber og let tilgængelig viden om livet på stranden, få mulighed for at undersøge Amager Strand på egen hånd. Grejkassen indeholder udførlig vejledning og redskaber. Materialet er pakket i en kasse som bliver kørt ud på strand, så grejet er klar til I møder på stranden. Antallet af materialer i kassen vil blive tilpasset, antallet af elever der er i klassen. Grejkassen skal booke på forhånd og vil stå klar, når I ankommer. Grejkasserne kan lånes i 2 – 6 timer.

For øjeblikket er der udviklet tre forskellige Grejkasser, Undersøg strandens krible-krabledyr, Undersøg livet på lavt vand og Undersøg sten.

Grejkasse klar til brug
Grejkasse klar til brug
Foto Naturcenter Amager Strand © Pernille Haugaard Jensen

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2½ time
Pris:
Gratis
Max deltagere:
25 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Kursus
Deltagere:
Lærer og pædagoger fra indskoling og pædagoger fra dagtilbud

Se alle tilbud fra: