Vendsyssel Teater

Ragnarok - FÅ PLADSER TILBAGE

En musikalsk og dramatisk tur ind i vikingernes verden

DR Musikariets koncert Ragnarok er en interaktiv vikingekoncert for børn og eventyrlystne sjæle. Koncerten tager publikum tilbage til 1133, hvor den sidste gruppe vikinger er spærret inde i en forladt kirke. Publikum må hjælpe vølven med at mane Guderne frem fra Asgård, så Odins efterkommere kan modstå Ragnarok!

Et unikt musikalsk eventyr for 0. - 4. klasse. Når I skal opleve koncerten, er I derfor ikke bare et publikum, men en del af et urgammelt ritual, hvor fortællingen bliver vakt til live gennem handling og deltagelse. Hvert ord har magt, og fællesskab gør stærk! 

Der spilles to koncerter d. 30. september 2021 (Mødetid 15 minutter før start):

Kl. 9.30 - 10.20: 0. - 2. klasse (Kun 10 ledige pladser tilbage - skriv mail til clj@hjoerring, hvis det har interesse at deltage med en lille klasse/gruppe)

Kl. 11.15 - 12.05: 3. - 4. klasse (Kun 9 ledige pladser tilbage - skriv mail til clj@hjoerring, hvis det har interesse at deltage med en lille klasse/gruppe)

Der er plads til 165 personer til hver koncert, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. I skriver jer op via linket i den grønne bjælke til højre, og får løbende bekræftelse på, om der er plads, indtil tilmeldingen lukker.

Inden koncerten skal I forberede jer vha. det tilhørende undervisningsmateriale. I skal forberede jer med nogle små musikalske opgaver med klap og rytmer (se video mm. i undervisningsmateriale). Derudover kan I fordybe jer endnu mere i vikingetiden og musikken i de frivillige opgaver, der også er tilknyttet. 

Undervisningsmaterialet henvender sig især til musik og historielærere.

 

Ideelt er det, hvis de lærere, der har undervist med materialet, også kommer med til forestillingen.

Koncerterne udbydes og finansieres i et samarbejde mellem Hjørring Kommune og Danmarks Radio. 

Ragnarok

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
50 min.
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Gratis for kommunale skoler i Hjørring Kommune

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4.
Kompetenceområde:
Historie - Kronologi og sammenhæng, Musik - Musikalsk skaben
Fag:
Historie, Musik
Læringsmål:
Kan opstilles efter behov