Mind Factory by Ecco

Robot på job

Eleverne lærer i denne workshop at designe og programmere løsninger på praktiske problemer på en arbejdsplads. De arbejder i en designproces med at komme fra idé til prototype på en løsning.

Eleverne får en introduktion til robotter og deres betydning på arbejdspladser med udgangspunkt i virksomheden Hydro i Tønder. Introduktionen har også fokus på uddannelser og jobs med programmering og robotter.

Herefter lærer eleverne husets robotter at kende og får idéer til at løse forskellige udfordringer på en arbejdsplads - måske på deres eget fritidsjob eller måske i hjemmet som arbejdsplads for f.eks. plejepersonale. De programmerer og bygger løsningerne med robotterne i en kombination med analoge materialer.

Kompetenceområder: Eleverne træner deres indlevelse og deres evne til at få idéer. De får en forståelse for de grundlæggende principper for programmering og afprøver i en kreativ designproces at udvikle enkle teknologiske løsninger på udfordringer fra hverdagen.

Forløbet kan som udgangspunkt kun bookes i uge 2, 3 eller 4 2024.

Robot på job

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
4 timer
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Workshoppen er gratis for kommunale folkeskoler i Tønder Kommune.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
8., 9.
Kompetenceområde:
Fysik/kemi - Kommunikation, Fysik/kemi - Modellering, Fysik/kemi - Perspektivering, Uddannelse og job - Fra uddannelse til job
Fag:
Fysik/kemi, Innovation og entreprenørskab, Uddannelse og job
Læringsmål:
Detaljeret oversigt over læringsmål samt praktiske oplysninger tilsendes før besøget.