Om Skoletjenesten

For udbydere

Skoletjenesten.dk er et nationalt site, som samler og præsenterer undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer, så lærere, pædagoger og undervisere på ungdomsuddannelser kan finde relevante tilbud i planlægningen af deres undervisning. Skoletjenesten har et sekretariat, som driver sitet og yder support til eksterne læringsmiljøer og kommuner, der udbyder undervisning på skoletjenesten.dk.

Hvem kan blive udbyder?

Kulturinstitutioner og andre eksterne læringsmiljøer, der tilbyder undervisning til enten dagtilbud, grundskole og/eller ungdomsuddannelser, kan blive udbyder på skoletjenesten.dk. Læs mere om muligheder og kriterier under Eksterne læringsmiljøer.

Som kommune kan man blive udbyder på skoletjenesten.dk fx ved at få sit eget kommunesite, der samler og præsenterer kommunens undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer. Læs mere om muligheder og kriterier under Kommuner.

Hvad får du som udbyder?

Som udbyder på skoletjenesten.dk bliver du en del af Skoletjenestens netværk. Det betyder, at du kan:

  • få en præsentation af institutionen og undervisningstilbuddene på websitet og derved synlighed for forskellige målgrupper, både nationalt og kommunalt
  • få tilbud og nyheder i det månedlige nyhedsbrev der sendes til lærere og pædagoger
  • få promoveret din institution og undervisningstilbud på Skoletjenestens Facebook-side
  • medvirke i Skoletjenestens årskatalog der distribueres til alle skoler øst for Storebælt

Foto på siden: Siri Carlslund ©ARKEN