Om Skoletjenesten
 • Skoletjenesten
  Nyhedsbrev
  Vil du have nyheder om aktuelle tilbud direkte i din mailboks? Tilmeld dig Skoletjenestens nyhedsbrev for lærere, pædagoger og undervisere.
 • Kontakt
  Har du spørgsmål til nyhedsbrevene, som dækker Øst for storebælt, kan du kontakte:

  Kim Hollesen Petersen
  Tlf: 23 70 66 74
  khp@skoletjenesten.dk

Input til nyhedsbreve

Skoletjenesten udsender hver måned tre forskellige nyhedsbreve - til lærere i grundskolen, til pædagoger i dagtilbud og til undervisere på ungdomsuddannelser. Du kan abonnere på nyhedsbrevene via Skoletjenestens website. Som udbyder på skoletjenesten.dk (eksternt læringsmiljø eller kommune) kan du bruge nyhedsbrevet til at sætte fokus et aktuelt undervisningstilbud, et kursus for lærere eller pædagoger eller andre nyheder.

Sådan gør du
Ønsker du at reklamere for et nyt undervisningstilbud, skal du indrapportere tilbuddet i Skoletjenestens indrapporteringssystem, så kommer det automatisk med i næste nyhedsbrev.

Ønsker du at reklamere for et undervisningstilbud, der allerede ligger på skoletjenesten.dk, sender du titlen på undervisningstilbuddet til formular@skoletjenesten.dk, hvorefter det kommer med i næste nyhedsbrev.

Ønsker du andre ting i nyhedsbrevet, fx omtale af undervisningsmateriale, annoncering af lærerkursus sender du tekst og billede til formular@skoletjenesten.dk, hvorefter det kommer med i næste nyhedsbrev.

Deadline
Nyhedsbrevene udkommer den første onsdag i måneden. Der er deadline for input 14 dage før udgivelse.