Om Skoletjenesten
 • Skoletjenesten
  Nyhedsbrev
  Vil du have nyheder om aktuelle tilbud direkte i din mailboks? Tilmeld dig Skoletjenestens nyhedsbrev for lærere, pædagoger og undervisere.
 • Kontakt
  Kim Hollesen Petersen
  Kommunikationsmedarbejder
  Tlf: 23 70 66 74

Input til nyhedsbreve

Skoletjenesten udsender hver måned et nyhedsbrev, som lærere og pædagoger kan abonnere på via Skoletjenestens website. Som udbyder på skoletjenesten.dk (eksternt læringsmiljø eller kommune) kan du bruge nyhedsbrevet til at sætte fokus et aktuelt undervisningstilbud, et kursus for lærere eller pædagoger eller andre nyheder.

Ønsker du at sætte fokus på et tilbud eller en nyhed fra eksterne læringsmiljøer, kan du også benytte Skoletjenestens Facebook-side, som dækker hele landet. Har du input til Facebook-siden, kan du kontakte Line Krintel Weldingh, lkw@skoletjenesten.dk   

Sådan gør du
Ønsker du at reklamere for et nyt undervisningstilbud, skal du indrapportere tilbuddet i Skoletjenestens indrapporteringssystem, så kommer det automatisk med i næste nyhedsbrev.

Ønsker du at reklamere for et undervisningstilbud, der allerede ligger på skoletjenesten.dk, sender du titlen på undervisningstilbuddet til formular@skoletjenesten.dk, hvorefter det kommer med i næste nyhedsbrev.

Ønsker du andre ting i nyhedsbrevet, fx omtale af undervisningsmateriale, annoncering af lærerkursus sender du tekst og billede til
formular@skoletjenesten.dk, hvor det herefter kommer med i næste nyhedsbrev.

Deadline
Nyhedsbrevet udkommer den første onsdag i måneden. Der er deadline for input 14 dage før udgivelse.