Om Skoletjenesten
 • Guide til det gode samarbejde Skoletjenesten Undervisningstilbud
  Kontakt
  Har du spørgsmål til publikationer og materialer, kan du kontakte:

  Dorte Villadsen
  Faglig leder, Pædagogisk udvikling
  dv@skoletjenesten.dk

  Siska Rohr Harrebye
  Faglig leder, Kommunikation
  srh@skoletjenesten.dk
 • Følg os på Linkedin
  Få nyt om jobs, publikationer, temadage, konferencer, kurser og andre arrangementer på Skoletjenestens Linkedin for sektoren.

 • Undervisning KØS Skoletjenesten Undervisningstilbud
  Projekter og indsatser i Skoletjenesten
  I Skoletjenestens årsberetninger får du et indblik i de mange udviklingsprojekter, partnerskaber og pædagogiske indsatser, der foregår i Skoletjenesten både i de faglige miljøer på kulturinstitutionerne og på tværs af organisationen. Her kan du også se, hvordan Skoletjenesten arbejder med nye indsatser frem imod et videncenter for eksterne læringsmiljøer.

Publikationer og værktøjer

Her finder du udvalgte publikationer, materialer, faglige artikler og bøger, som er udviklet dels i Skoletjenestens faglige undervisningsmiljøer, dels som følge af fælles pædagogiske udviklingsprojekter og indsatser på tværs af organisationen.

Publikationer 

Her finder du publikationer, der beskriver erfaringer og viden, der er udviklet i Skoletjenesten i forbindelse med pædagogisk udviklingsarbejde i eksterne læringsmiljøer.

Find publikationer her.

 

Værktøjer

Her finder du inspirationsmateriale, guider og modeller, der kan bruges i forbindelse med udvikling, planlægning og gennemførsel af undervisning i eksterne læringsmiljøer.

Find værktøjer her.

 

Artikler

Her finder du artikler, der fortæller om faglige emner og aktuelle problemstiller, skrevet af Skoletjenestens medarbejdere, udgiver i eksterne medier.
Find artikler her.

 

Foto på siden: Nikolaj Kofod Larsen ©KØS Museum for kunst i det offentlige rum.