Netværk for kommunale konsulenter

Arbejder du med åben skole eller åbent dagtilbud i en kommune? Så kan du tilmelde dig Skoletjenestens netværk for kommunale konsulenter.

Hvad får jeg i netværket?

Du bliver en del af et nationalt netværk, hvor du møder kolleger fra andre kommuner, får ny viden fra praksis og undersøgelser om det kommunale arbejde med organisering, udvikling og kvalificering af åben skole og åbent dagtilbud. Møderne giver mulighed for at diskutere pædagogiske og didaktiske potentialer og udfordringer ved åben skole og åbent dagtilbud. Du vil løbende få del i viden og konkrete værktøjer, der udvikles i Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer.

Hvordan er arbejdsformen i netværket?

I netværket afholder vi tre møder årligt; to fysiske møder, et i Jylland og et på Sjælland, samt ét digitalt møde for hele landet. På møderne præsenteres ny viden og erfaringer fra praksis i kommunerne. Her er der fokus på organisering af åben skole, partnerskaber mellem skoler/daginstitutioner og kulturinstitutioner samt på særlige projekter med et pædagogisk fagligt fokus.

Hvem kan deltage i netværket?

I netværket deltager kommunale konsulenter fra hele landet, der arbejder med åben skole og/eller åbent dagtilbud.

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage i Skoletjenestens netværk, men tid, transport osv. er for egen regning.

Hvornår mødes vi?

Netværkets møder aftales mellem deltagerne og meldes ud via mail og på skoletjenesten.dk.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at høre mere eller blive en del af det nationale konsulentnetværk, kan du kontakte netværkets tovholder Marie Broen på mbj@skoletjenesten.dk.

 

Læs mere om alle Skoletjenestens netværk her.

Kontakt

Marie Broen Jensen Skoletjenesten

Marie Broen

National koordinator
Tlf
21 69 32 14
Se profil