Om skoletjenesten.dk

Skoletjenesten er nationalt videncenter for eksterne læringsmiljøer. Skoletjenesten.dk rummer vores forskellige aktiviteter som videncenter.

På forsiden kan du tilgå vores temaer i det øverste felt. I hovedmenuen kan du finde alle vores hovedydelser som videncenter:

  • Viden & værktøjer
  • Arrangementer
  • Sparring & konsulentydelser

Skoletjenesten.dk rummer desuden vores nationale portal, som samler og præsenterer undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer, så lærere, pædagoger og undervisere i dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelser kan finde relevante tilbud i planlægningen af deres undervisning. Portalen tilgås ligeledes via hovedmenuen:

  • Find undervisningstilbud

Vi håber, at du finder skoletjenesten.dk inspirerende og brugbar i dit arbejde med eksterne læringsmiljøer.

 

Webtilgængelighed

Skoletjenesten er omfattet af loven om webtilgængelighed. Du kan læse vores tilgængelighedserklæring på:

Hvis du oplever, at dele af skoletjenesten.dk ikke er tilgængelig, så kan du kontakte Anne Louise Slott Thorborg på alst@skoletjenesten.dk, som er ansvarlig for webtilgængelighed på skoletjenesten.dk.

 

Fejl og mangler

Skoletjenesten.dk opdateres løbende. Hvis du har spørgsmål, eller hvis du finder fejl eller mangler, så er du meget velkommen til at kontakte vores webkoordinator Anne Louise Slott Thorborg, alst@skoletjenesten.dk.

 

Kontakt

Portræt af Anne Louise Slott Thorborg

Anne Louise Slott Thorborg

Webkoordinator
Tlf
23 70 66 74
Se profil