Skoletjenestenetværk Nordjylland

Arbejder du med undervisning i eksterne læringsmiljøer i Region Nordjylland? Så kan du tilmelde dig dette netværk.

Hvad får jeg i netværket?

Du bliver en del af et regionalt netværk, der pt. mødes to gange årligt (forår og efterår). Her møder du fagfæller fra andre eksterne læringsmiljøer og får inspiration til at videreudvikle og kvalificere din praksis.

I Skoletjenestenetværk Nordjylland ønsker vi at styrke vores viden om didaktik og pædagogik i eksterne læringsmiljøer. Vi ønsker at få et nyt blik på egen og andres undervisningspraksis, når deltagerne bringer deres viden og erfaringer i spil.

Netværket er organiseret af Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer, og du vil derfor løbende få del i den viden og de konkrete værktøjer, der udvikles i videncenteret, samt invitationer til arrangementer i Skoletjenesten i hele landet.

Hvordan er arbejdsformen i netværket?

Netværkets aktiviteter består af to årlige møder. Møderne foregår på skift hos deltagerne i de eksterne læringsmiljøer, og et program tager typisk udgangspunkt i en præsentation af stedet og herefter afprøves eller præsenteres en case fra praksis. Efterfølgende gennemgår vi et udvalgt relevant didaktisk/pædagogisk tema som oplæg til diskussion og refleksion over egen praksis.

Hvem kan deltage?

Netværket er for alle, der arbejder med undervisning i et eksternt læringsmiljø i Region Nordjylland fx undervisere på museer, i zoologiske haver, på forsyninger m.fl.

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage i Skoletjenestens netværk, men tid, transport osv. er for egen regning.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at høre mere eller blive en del af skoletjenestenetværket i Region Nordjylland kan du kontakte netværkets tovholder Kim John Callesen på kjc@vmus.dk

 

 

Læs mere om alle Skoletjenestens netværk her.

Kontakt

Kim Callesen 4

Kim John Callesen

Regional koordinator i Nordjylland, Vesthimmerlands Museum
Tlf
40 63 00 28
Se profil