Om undervisningstilbud

Skoletjenesten.dk er et nationalt site, som samler og præsenterer undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer, så lærere, pædagoger og undervisere i dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelser kan finde relevante tilbud i planlægningen af deres undervisning.

Skoletjenesten.dk drives af Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer, som er delvist baseret på midler fra Undervisningsministeriet, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune og har en national forpligtelse i forhold til at synliggøre og understøtte brugen af eksterne læringsmiljøer i undervisningen.

Hvem kan blive udbyder?

Kulturinstitutioner og andre eksterne læringsmiljøer, der tilbyder undervisning til enten dagtilbud, grundskole og/eller ungdomsuddannelser, kan blive udbyder på skoletjenesten.dk.

 

Som kommune kan man blive udbyder på skoletjenesten.dk fx ved at få sit eget kommunesite, der samler og præsenterer kommunens undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer.

 

Hvad får du som udbyder?

Som udbyder på skoletjenesten.dk kan du:

  • få en præsentation af din institutionen og dine undervisningstilbud på websitet
  • få tilbud og nyheder i det månedlige nyhedsbrev til lærere og pædagoger
  • få nyheder om institutionen og dine undervisningstilbud på Skoletjenestens Facebook-side
  • medvirke i Skoletjenestens årskatalog, der omdeles fysisk til alle skoler øst for Storebælt og digitalt i resten af landet

Kontakt,

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil
Portræt af Line Jarl Holm, web- og kommunikationskonsulent i Skoletjeneseten

Line Jarl Holm

Web- og kommunikationskonsulent
Tlf
23 70 66 74
Se profil