Skoletjenestens privatlivspolitik

Skoletjenesten behandler personoplysninger som en del af det daglige arbejde. Herunder kan du læse, hvordan vi behandler de oplysninger, du giver os.

1. Formål
Skoletjenestens mission er at være et videncenter for eksterne læringsmiljøer, der er en aktiv ressource for kommuner og kulturinstitutioner og en uundværlig samarbejdspartner for andre nationale aktører, herunder at:
- indsamle, systematisere og dokumentere viden og erfaringer fra eksterne læringsmiljøer og dele det med alle interesserede aktører i sektoren.
- initiere og understøtte netværk, der skaber videndeling på tværs af eksterne læringsmiljøer.

For at kunne leve op til sit formål omfatter en del af Skoletjenestens arbejde behandling af personoplysninger. Målet med behandling af personoplysninger er at understøtte konkrete elementer i Skoletjenestens arbejde, og er en forudsætning for at Skoletjenesten kan leve op til sin mission og forpligtelser.  

Skoletjenestens fulde vision og mission kan læses her.

2. Behandling af personoplysninger
I de tilfælde, hvor Skoletjenestens virke kræver behandling af personoplysninger, sørger Skoletjenesten for at opbevare personoplysninger på forsvarlig vis. Skoletjenesten opbevarer kun personoplysninger så længe som det er nødvendigt for at udføre vores arbejde, hvorefter de slettes. Personoplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse (fx ved tilmelding til nyhedsbrev, temadage og lign.)

3. Indsamling og brug af personoplysninger 
Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de aktiviteter, der er beskrevet nedenfor:

  • Ved lagring af cookies
  • Ved tilmelding til nyhedsbrev
  • Ved oprettelse på skoletjenesten.dk
  • Ved deltagelse i pædagogiske arrangementer
  • Ved brug af ydelser

4. Cookies på skoletjenesten.dk
En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Når du benytter skoletjenesten.dk, kan du opleve, at cookies bliver lagret på din computer. Cookies indeholder information, som kan bruges til f.eks. statistik samt registrering af hvilken browser, en bruger benytter m.v. Cookies kan være nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., om du tidligere har besøgt siden, og om du er logget ind.

Når du klikker på det lille cookie-ikon nederst i venstre hjørne, kan du finde informationer om:

  • Hvilke services der sætter cookies og til hvilke formål.
  • Hvor længe hver cookie bliver opbevaret på dine enheder og browsere.
  • Hvordan du kan afvise og slette cookies.

Du ændrer dit samtykke ved enten at slette cookies fra browseren eller ved at ændre dit oprindelige valg ved at klikke på cookie-ikonet nederst i venstre hjørne.
Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

5. Udbyder på skoletjenesten.dk og nyhedsbrev
Når du bruger vores website, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke f.eks. til nyhedsbrevet eller ved oprettelse af udbyder.

6. Pædagogiske arrangementer og brug af ydelser
Når du bruger vores ydelser, fx deltager i studiegrupper, temadage eller modtager konsulentydelser, behandler vi oplysninger fra deltagerlister og evt. evalueringer. Formålet med dette er at få indsigt i, i hvilket omfang vores ydelser bliver brugt og af hvem med henblik på at sikre relevans og fortsat udvikling af vores aktiviteter. Hvis oplysninger skal gemmes og behandles efter afslutningen af et arrangement, anonymiseres data, så der ikke længere er tale om behandling af personoplysninger.

7. Links til andre websites mv.
www.skoletjenesten.dk kan indeholde links til andre websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre websites (tredjeparts websites) eller for de procedurer, sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger.

8. Samtykke
Vi indsamler aldrig oplysninger uden at få samtykke i forbindelse med fx oprettelse som udbyder eller tilmelding til en temadag. Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, stoppes behandlingen af dine personoplysninger, med mindre vi er forpligtede til at opbevare dine personoplysninger i henhold til lovgivningen.

9. Sikkerhed
Vi har implementeret tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau.

10. Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også indgive en klage til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail dt@datatilsynet.dk

11. Kontakt
Hvis du ønsker, at vi opdaterer eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer
CVR nr. 64942212
Adresse: Gyldenløvesgade 15 – 5. sal
1600 København V
skoletj@skoletjenesten.dk

Skoletjenestens medarbejdere

Find medarbejdere

Kontakt Skoletjenestens medarbejdere, hvis du har spørgsmål til undervisningsafdelinger, pædagogisk udvikling, kommunikation eller administration.

Kontakt

Anne Louise Slott Thorborg Skoletjenesten undervisningstilbud

Anne Louise Slott Thorborg

Webkoordinator
Tlf
23 70 66 74
Se profil