Bliv udbyder

Som eksternt læringsmiljø kan du blive udbyder på skoletjenesten.dk og få en præsentation af din institution og dine undervisningstilbud målrettet dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser.

Du bliver en del af et nationalt site, og dine tilbud kan fremsøges både lokalt og på tværs af landet, af brugere i egen eller nabokommune. På den måde kan du nå ud til nye og andre brugere, end dem der kender og bruger din institution i forvejen.

Det er gratis for eksterne læringsmiljøer at være en del af skoletjenesten.dk, men du forpligter dig til at opdatere dine tilbud og oplysninger, så lærere og pædagoger altid kan finde aktuelle tilbud og korrekte data på siden.

Skoletjenesten har udviklet et indrapporteringssystem, hvor du som udbyder nemt, hurtigt og sikkert kan lægge dine data ind. Den ensartede indrapportering sikrer, at undervisningstilbuddene forholder sig til de samme kriterier f.eks. grundskolens kompetenceområder og dagtilbuddenes læreplanstemaer. Det giver lærere og pædagoger mulighed for gode og præcise søgninger, når de leder efter undervisningstilbud.

Hvad er et eksternt læringsmiljø?

Eksterne læringsmiljøer rummer mange forskellige typer af besøgssteder. Det kan være museer, kunsthaller, samlinger, slotte, borge, befæstninger, arkiver, akvarier, forsyninger, naturcentre, haver, teatre, filmhuse, kulturmiljøer, organisationer m.fl.

For at blive en del af skoletjenesten.dk skal du som eksternt læringsmiljø opfylde en række kriterier:

  • Tilbuddet er målrettet grundskole, dagtilbud eller ungdomsuddannelse
  • Tilbuddet er tilknyttet et eksternt læringsmiljø, som arbejder målrettet og permanent med undervisning
  • I tilbuddet indgår et møde med et eksternt læringsmiljø, som sted, genstandsfelt og i form af mødet med fagpersoner (tilbuddet kan derfor ikke blot være et materiale, i så fald hører det til på emu.dk)
  • Tilbuddet skal indeholde et læringsperspektiv og forholde sig til målgruppens læringsmål/læreplanstemaer
  • Tilbuddet skal som udgangspunkt kunne bestilles af alle inden for målgruppen uafhængigt af geografi (nationale tilbud)
  • Tilbuddet må ikke tjene kommercielle formål eller indeholde uetiske temaer

For oprettelse eller spørgsmål skriv til kommunikation@skoletjenesten.dk med kontaktoplysninger, så vender vi tilbage.

Kontakt

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil
Portræt af Line Jarl Holm, web- og kommunikationskonsulent i Skoletjeneseten

Line Jarl Holm

Web- og kommunikationskonsulent
Tlf
23 70 66 74
Se profil