Få et kommunesite

Ønsker du at støtte kommunens lærere og pædagoger i at finde og bruge eksterne læringsmiljøer i undervisningen? Med et kommunesite på skoletjenesten.dk kan du samle alle åben-skole aktiviteter ét sted.

Hvad kan et kommunesite?

Med et kommunesite kan man samle og præsentere alle undervisningstilbud for kommunens lærere og pædagoger ét sted. Kommunesitet kan trække tilbud fra både de lokale kulturinstitutioner, som allerede er en del af skoletjenesten.dk, og fra nye kulturinstitutioner eller tilbud, man opretter på kommunesitet. Kommunen bliver selv redaktør og kan vælge, hvilke tilbud der skal præsenteres. Derudover kan kommunen selv oprette nyheder, der f.eks. reklamerer for en læringsfestival eller andet. Som kommune får du således dit eget site og bliver samtidig en del af et nationalt site, som gør det muligt for kommunens lærere og pædagoger at søge både lokalt, i en nabokommune eller på tværs af landet. Sitet drives af Skoletjenesten, som sikrer kvalitet, oppetider og udvikling samt giver sparring.

 

Hvilken løsning passer til vores kommune?

Skoletjenesten kan tilbyde flere forskellige modeller, alt efter om du som kommune allerede har et lokalt site, om du ønsker et nyt site til jeres åben-skole aktiviteter, eller ikke har en løsning endnu. Tag fat i os, så finder vi sammen den bedste løsning.

 

Hvordan ser et kommunesite ud?

Her kan du se nogle eksempler på kommuner, som har et kommunesite på skoletjenesten.dk:

Se en liste over alle kommuner, som allerede har et kommunesite hos os.

 

Hvad koster et kommunesite?

Det er gratis at få oprettet et kommunesite på skoletjenesten.dk. Når vi kan tilbyde kommunerne dette, hænger det sammen med, at Skoletjenesten har et nationalt opdrag som portal for eksterne læringsmiljøer. Det ligger derfor fint i forlængelse heraf at tilbyde en gratis og god løsning til landets kommuner.

 

Hvad skal jeg gøre?

Er du nysgerrig og vil høre mere om muligheder for kommuner, så kontakt os på kommunikation@skoletjenesten.dk. Vi kan både hjælpe med spørgsmål og oprettelse.

Se også information om kommunesites i denne flyer om skoletjenesten.dk.

Kontakt

Siska Rohr Harrebye Skoletjenesten

Siska Rohr Harrebye

Kommunikationschef
Tlf
24 90 13 68
Se profil
Portræt af Line Jarl Holm, web- og kommunikationskonsulent i Skoletjeneseten

Line Jarl Holm

Web- og kommunikationskonsulent
Tlf
23 70 66 74
Se profil

Måske er du også interesseret i