Skoletjenestenetværk Sjælland og Hovedstaden

Arbejder du med undervisning i eksterne læringsmiljøer i Region Sjælland eller Hovedstaden? Så kan du tilmelde dig dette netværk.

Hvad får jeg i netværket?

Du bliver en del af et regionalt netværk, hvor du møder kolleger fra andre eksterne læringsmiljøer og får inspiration til at videreudvikle og kvalificere din praksis.

Gennem netværket får du indblik i andre eksterne læringsmiljøers praksis med planlægning og gennemførelse af undervisning og i de pædagogiske og didaktiske problemstillinger, det arbejde medfører.

Skoletjenestenetværket i Region Sjælland og Hovedstaden er organiseret af Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer, og du vil derfor løbende få del i den viden og de konkrete værktøjer, der udvikles i videncenteret samt invitationer til nationale arrangementer i Skoletjenesten.

Hvordan er arbejdsformen i netværket?

Netværkets aktiviteter består af ca. fire årlige møder. Møderne foregår på skift hos deltagerne i de eksterne læringsmiljøer, hvor en case fra praksis afprøves eller præsenteres. I samarbejde med netværkets tovholder er der mulighed for at få sparring på, hvordan programmet på dagen skal udformes.

Hvem kan deltage?

Netværket er for alle, der arbejder med undervisning i et eksternt læringsmiljø i Region Sjælland eller Hovedstaden.

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage i Skoletjenestens netværk, men tid, transport osv. er for egen regning.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Ønsker du at høre mere eller blive en del af skoletjenestenetværket i Region Sjælland og Hovedstaden kan du kontakte netværkets tovholder, Marie Broen på mbj@skoletjenesten.dk

 

Læs mere om alle Skoletjenestens netværk her.

Spørgsmål til netværket?

Marie Broen Jensen Skoletjenesten

Marie Broen

National koordinator
Tlf
21 69 32 14
Se profil