Cirkusmuseet

Cirkusmuseet

Vores sted

Cirkusmuseet tilbyder et møde med det autentiske og den professionelle cirkusartist. På Cirkusmuseet inddrager vi eleverne, og et forløb hos os indeholder altid en fysisk del, hvor der arbejdes med artistdisciplinerne.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Cirkus er rummeligt og inddragende. Her er plads til alle og alle kan få en rolle at spille. Vi lægger vægt på, at alle børn skal gå fra museet med en succesoplevelse og en fascination af cirkus. Undervisningen er inddragende og foregår i vores udstilling og i vores sal til cirkusaktiviteter.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Vi ønsker at eleverne lærer om cirkus, men nok så væsentligt om nogle af de værdier, der er specielle for cirkus og cirkuskulturen. De skal gå fra museet med den erfaring, at det kræver hårdt arbejde at blive god til noget. At det er tilladt at fejle. At alle ønsker anerkendelse, og den er vigtig også at give hinanden. At man skal turde omfavne sine egne særheder og som klovnen turde stå ved dem og respektere dem hos andre. At cirkus kræver samarbejde. At cirkus kræver kreativitet og mod til at skabe sit eget. Og ikke mindst ønsker vi at børnene går fra os med hovedet hævet højt og en erkendelse af nye evner såvel hos dem selv som hos andre.

 

skoletjenesten undervisningstilbud Cirkusmuseet

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

36 49 00 30

Kontakt:

Majken Bjaler/Signe Hoffmeyer
36490030
Yderligere information:

Skoleforløbene kan bookes til afvikling fra mandag til torsdag.