Zoologisk Have København

Zoologisk Have København

Vores sted

Zoologisk Have København har siden 1972 været en selvejende institution.

ZOOs vision
Vi skal være kendt og respekteret som en af verdens førende zoologiske haver indenfor forvaltning af dyrebestande, avlssamarbejder og naturbevarelsesprojekter med langvarig effekt og betydning.
Vi er kompromisløse med vores høje standard for dyrehold og dyreanlæg.
Vi er en førende kulturattraktion, hvor fascinerende formidling, begejstret værtsskab og opdagelser, der bider sig fast, underbygger den mindeværdige gæsteoplevelse.
Zoologisk Have København skal altid være internationalt kendt og respekteret for at have de mest motiverede, kvalificerede og veluddannede medarbejdere i branchen.
Gennem vores unikke fremvisning af dyr, arkitektoniske byggerier, events og spisemæssige oplevelser transformeres oplevelser til opdagelser i Zoologisk Have København på niveau med de bedste i verden.

Skoletjenesten ZOO
Skoletjenesten Zoo har årligt besøg af omkring 40.000 skoleelever og tilbyder også undervisning og efteruddannelseskurser til studerende fra pædagog- og lærerseminarierne.

 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Skoletjenesten København ZOOs mål er at supplere folkeskolen og gymnasiet med en undervisning, der omsætter naturvidenskabelig viden til praksis via levende dyr og effekter. Vi vægter en undervisningsform, der skaber førstehåndsviden gennem egne undersøgelser og erkendelser. Engagerede og kompetente undervisere faciliterer, som rollemodeller, denne proces. Undervejs skabes fascination, nysgerrighed og motivation hos vores elever.
Gennem en øget forståelse for naturen og dens sammenhæng, er det vores mål at skabe ansvarsbevidsthed og respekt samt iklæde eleverne handlemuligheder.

 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

.

skoletjenesten undervisningstilbud Zoologiske have

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

72 20 02 59

Kontakt:

Skoletjenesten ZOO
72200259