Zoologisk Have

Zoologisk Have

Vores sted

København Zoo har siden 1972 været en selvejende institution, som gennem en tidssvarende fremvisning af karakteristiske dyreformer, der egner sig til de lokale forhold, skal virke som kulturinstitution med samfundsmæssige opgaver af:

  • Rekreativ art
  • Oplysende art
  • Videnskabelig art

Zoo mission er at øge interessen for og forståelsen af naturen og dens mangfoldighed gennem oplevelser baseret på en vedkommende, aktiverende og underholdende formidling. Zoo skal medvirke aktivt i de internationale bestræbelser for at bevare dyrearter og naturområder, og dermed bidrage til bevarelsen af naturens mangfoldighed. Alle disse aktiviteter skal baseres på videnskabeligt grundlag.

Skoletjenesten Zoo har årligt besøg af omkring 40.000 skoleelever og tilbyder også undervisning og efteruddannelseskurser til studerende fra pædagog- og lærerseminarierne.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Skoletjenesten København Zoos overordnede mål for undervisning er at supplere folkeskolen og gymnasiet med en vedkommende undervisning, hvor teori bliver til praksis via levende dyr og effekter. 

Vi tilstræber en dialogbaseret og anerkendende undervisningsform, hvor åbne spørgsmål og elevens udgangspunkt prioriteres. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

.

skoletjenesten undervisningstilbud Zoologiske have

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

72 20 02 59

Kontakt:

Louise Nordbjerg Bach
30 16 73 72