Vikingeborgen Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg

Vores sted

Vikingeborgen Trelleborg nær Slagelse i Vestsjælland, er et af de steder, hvor vikingetiden kan opleves på tætteste hold.

På Trelleborg kan du komme helt tæt på vikingerne, der levede for 1000 år siden.

I det naturskønne område ligger den velbevarede store ringborg, bygget omkring år 980 af Kong Harald Blåtand.

I dag ses resterne af den store kongeborg tydeligt i terrænet og det rekonstruerede langhus giver god mulighed for at forestille sig krigerlivet i vikingetiden.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Skoletjenesten på Vikingeborgen Trelleborg tilbyder en bred vifte af spændende læringsforløb; om vikingetiden, vikingerne og livet på en ringborg.

Forløbene foregår primært udendørs, i den rekonstruerede landsby eller i langhuset og strækker sig fra rundvisninger, 1½ times forløb til heldagsskoleforløb og lejrskoler.

Vi tager udgangspunkt i et konstruktivistisk læringssyn, der gennem dialog inddrager eleverne og er genstandsbaseret med fokus på et højt fagligt niveau, praktiske aktiviteter og håndværk.

Skoletjenesten udvikler løbende og i samarbejde med skoler særlige aktiviteter og undervisningsforløb. Vi lægger vægt på at tilpasse vores undervisning til de enkelte aldersgrupper, børnegrupper og uddannelsestrin.

Undervisningen henvender sig til alle alderstrin og giver en god mulighed for at supplere den almindelige undervisning med relevant faglige viden, engagerede formidlere og spændende oplevelser.

Forløb bliver udviklet løbende og tilrettelægges efter gældende lære- og læseplaner for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelser.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Vi kan tilbyde eleverne, engagerede formidlere, højt fagligt niveau og praksisorienterede undervisningsforløb i vikingetidstypiske rammer.

Den unikke natur og kroppen, danner baggrund for alle læringssituationer. Igennem kreative og praktiske værkstedsaktiviteter, kan eleverne koble tværfaglig viden, med oplevelser i det rekonstruerede miljø, på borgområdet og museet.

skoletjenesten undervisningstilbud Vikingeborgen Trelleborg
Foto

Jacob Nyborg Andreassen

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

41 20 63 93

Kontakt:

Trelleborg booking
41 20 63 93