Kulturtjenesten

Kulturtjenesten

Hvem er Kulturtjenesten?
Kulturtjenesten er et sekretariat for formidling af kulturtilbud og vi arbejder for at give elever, lærere og pædagoger den bedste indgang til lokale kultur- og naturlæringsforløb. Samtidig kan de lokale kulturinstitutioner gennem vores netværk komme hurtigt og let i dialog med lærere og pædagoger. Resultatet er et unikt grundlag for samarbejde om udvikling af innovative læringsforløb i forlængelse af den ny skolereforms krav om Åben skole og dagtilbuddenes arbejde med de pædagogiske læreplaner.

Hvem er vores aktører?
Kulturtjenesten faciliterer et udviklingsnetværk blandt aktører indenfor musik, kunst, teater, natur og historie. Vores netværk består er Fuglsang Kunstmuseum, Middelaldercentret, Museum Lolland-Falster, REFA, Ensemble Storstrøm, Folkekirkens Skoletjeneste, Teatret Masken, Kulturfabrikken, Krokodille Zoo samt bibliotekerne og musikskolerne i begge kommuner. Vores aktører formidler tilbud til både dagtilbud, skoler og SFO’er.

Hvem er vi?
Kulturtjenestens ansatte har en uddannelsesmæssig baggrund på en kulturelt-, formidlings - og/eller æstetisk funderet uddannelse på universitetsniveau. Vores faglige ballast og personlige interesse for kunst og kultur sikrer dit møde med en professionel og kvalitetsorienteret arbejdsindstilling, når du henvender dig hos os. I samarbejde med dig og vores aktører skaber vi anderledes og aktiv læring for børn i alle aldre.

 

I Kulturtjenesten kan du møde:

Simon Kristensen, projektleder. sikr@guldborgsund.dk 25180011

Sølve Solbjørn Egebo Voss Skov, kulturmedarbejder. soss@guldborgsund.dk 25180334

Diana Gerlach, kulturkonsulent. dg@guldborgsund.dk 25181896

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Simon Kristensen
25180011