Blåvandshuk Fyr

Blåvandshuk Fyr

Vores sted

På Danmarks vestligste punkt – position 55 33,51 N/08 05,07 E – 18 meter over havets overflade på Horns Bjerge, står Blåvandshuk Fyr.

Der er 39 meter til toppen af fyret og 170 trappetrin. Lampehøjden er 55 meter over havet. Fra toppen venter en formidabel udsigt.

Vi tilbyder undervisningsmateriale og læringsforløb på flere klassetrin. 

Skoleklasser, der vil besøge Blåvandshuk Fyr, skal melde deres ankomst inden besøget på 75 27 54 11

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vardemuseerne LÆRING tilbyder forløb, aktiviteter og workshops fra børnehave til og med ungdomsuddannelserne.

Diskussion, fælles undren, eksperimenter og tværfaglighed er nøgleord for, hvordan vi ønsker, at eleverne skal møde museets samlinger og omgivelser. Vores formidling inddrager elementer fra mange forskellige fag. Alt efter emne kan det for eksempel være naturvidenskab, billedkunst og historie. Vi arbejder dialogbaseret, hvor alle elever er i spil og henter bl.a. inspiration fra æstetiske læreprocesser og lægger vægt på, at sanserne bringes i spil. Besøg og workshops kan foregå på vores museer, i vores værksted eller ude i landskabet, alt efter hvilken afdeling I besøger og hvilket forløb I ønsker.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Når børn og unge deltager i forløb hos os, lægger vi vægt på at skabe et møde med museet, der vækker nysgerrighed og lyst til dialog og samtale.

Blåvandshuk Fyr tårner over Danmarks vestligste punkt

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

23115424

Kontakt:

Troels Riknagel
23115424