Musikmuseet

Musikmuseet

Vores sted

Musikmuseet er et spændende læringssted for elever på alle niveauer. Her oplever eleverne musikkens magi og får mulighed for at møde og prøve musikinstrumenter fra hele verden, at udforske instrumenternes lyd og opdage deres egne kreative potentialer.

Musikmuseet er et eksperimentarium for lyd og musik ikke mindst i Det Klingende Museum, hvor elever deltager i hands-on workshops og kreative workshops. Samtidigt giver vores udstilling mulighed for at dykke ned i musikhistorien og undersøge musikken i brug før og nu.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Undervisningen har elevernes sanseoplevelser og udforskning som pædagogisk omdrejningspunkt. Gennem dialogisk metode italesætter vi elevernes egen viden og erfaringer og sætter ord på det oplevede. 

Museets undervisning tager udgangspunkt i fagenes nye forenklede fælles mål.

Ud over museets tilrettelagte forløb har klasser mulighed for at besøge museet på egen hånd alle fredage kl. 10-13. Læs mere herom her.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Vi beskæftige os med læring indenfor fagene musik, dansk, natur/teknologi. Flere af forløbene understøtter også det tværgående områder indenfor innovation. Derudover har elevernes alsidige udvikling en central rolle i mange af vores forløb. 

Hands on på Musikmuseet
Hands on på Musikmuseet
Foto

Kasper Kristoffersen

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

41 20 60 66

Kontakt:

Ulla Hahn Ranmar
41206271
Yderligere information:

Bestilling af undervisningstilbud:

mandag til fredag kl. 10.00-12.00