Bloom Institute

Bloom Institute

Vores sted

Bloom institute er et videnshus inden for kunstneriske skabende processer. I huset arbejder vi både med et skabende børneunivers og med efteruddannelser af pædagogisk personale og undervisere.

Bloom Studio er vores børneunivers, her arbejder vi med at udvikle børn og unges evne til at stå stærkere i verden, som dem de er. Det gør vi helt konkret gennem vores kreative fritidsklub, vores kunsthold og  på vores kreative weekend- og feriecamps - alle tiltag som tager udgangspunkt i kreative kunstneriske processer, der styrker børnenes, selvværd, deres fællesskab og deres skaberkraft.

Vi uddanner også undervisere og pædagogisk personale i kreativ procesfacilitering. Det gør vi i Bloom Academy, hvor vi tilbyder efteruddannelser og kurser for undervisere og pædagogisk personale som ønsker konkrete værktøjer til at facilitere kreative processer for at styrke fællesskabet, facilitere samskabelse, styrke innovationskraften og bedre trivslen blandt børnene. Er du nysgerrig på at bruge kreative processer i dit arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

I Bloom Studio - vores kreative univers for børn og unge - arbejder vi aktivt med kunstneriske processer, som middel til at udfolde det enkelte menneskes fulde potentiale. 

Vores kunstneriske aktiviteter og kreative tilbud bliver altid faciliteret af professionelle og dedikerede kunstnere, som gennem en legende og eksperimenterende tilgang giver børn og unge redskaberne og ikke mindst modet til, at skabe deres helt egne kreative projekter. 

Kunst og kreativitet er efter vores klare overbevisning uundværlige værktøjer, i at tænke i nye virkeligheder, som aktivt er med til at understøtte børn og unges evne til at skabe konkrete handlinger, ideer og forandringer i deres egen hverdag.

 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Hos Bloom Studio er vi eksperter i at formidle og facilitere kreative aktiviteter og kunstneriske forløb for børn og unge. I vores kreative fritidsklub såvel som på vores kunsthold og kreative camps arbejder vi målrettet med kreativ iværksættelse, hvor vi forholder os udforskende og skabende med kunsten som omdrejningspunkt. 

Vi benytter kunstneriske processer til at gøre børn og unges idéer til virkelighed og arrangerer udstillinger, koncerter og kreative events, som bidrager til et sjovt og eksperimenterende fællesskab.

 

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

22383106

Kontakt:

22383106
Yderligere information:

 

  • Vi er specialiserede i at motivere mennesker til at være afprøvende og reflekterende i deres tilgang til både opgaver og livet.
  • Vi udfolder børn og voksnes medfødte skaberkraft, vi styrker deres handlekraft, og vi udvikler deres evne til at stå stærkere i fællesskabet og i verden – som dem de er. 
  • Stærke fællesskaber er rammen for vores arbejde, og vores metode tager altid afsæt i kunstneriske processer, hvor idéer bliver til virkelighed.

 

 

Det gør vi: 

 

 

  • I vores kreative fritidsklub
  • På vores camps for børn og unge
  • På vores pædagogiske kurser i Kreativ procesfacilitering og Kreativ procesfacilitering & innovation samt på vores kurser i motivation og arbejdsglæde.