15. Juni Fonden

15. Juni Fonden

Vores sted

15. Juni Fonden tilbyder undervisning i Arboretet. Et arboret er en botanisk samling af træer og buske. Navnet kommer af det latinske ’arboretum’ og oversættes til ’sted med træer’. Arboretet er Danmarks største af sin slags med en samling på ca. 1600 forskellige arter fra hele verden fordelt på ca. 25 hektar. Foruden den botaniske samling findes der i Arboretet et spændende dyreliv, hvor der eksempelvis kan nævnes ravn og den sjældne grøn mosaikguldsmed. Arboretet ejes af 15. Juni Fonden og bruges af Københavns Universitet til undervisning og forskning i botanik og planteanvendelse.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Undervisningen hos 15. Juni Fonden tager udgangspunkt i naturen i og omkring Arboretet, og er tilrettelagt som et praktisk og ”hands-on” forløb med mulighed for at opleve og undersøge natur. Selvom lokationen er i og omkring den botaniske samling er undervisningen bredt rettet mod naturoplevelser og ikke specifikt mod botanik.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Formålet med undervisningen hos 15. Juni Fonden er at øge kendskab, forståelse og interesse til og for natur og biodiversitet gennem oplevelse og undersøgelse af naturen omkring os.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt: