Sea War Museum

Sea War Museum

Vores sted

Skoletjenesten på Sea War Museum Jutland, er et formidlingstilbud til skoler og andre undervisningsinstitutioner. Sea War Museum er et unikt museum om Første Verdenskrig, hvor der bliver fortalt international historie om Tyskland og Storbritanniens kamp om Nordsøen. Ud for den danske kyst er begivenheder fundet sted som var med til at afgøre Første Verdenskrig.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vi tilbyder tilpasset formidling, der udgangspunkt i vores udstillingen, som rummer et væld af emner og perspektiver under hovedemnet første verdenskrig. Her kommer eleverne helt tæt på og får en de personlige historier bag, som genstande gemmer på. Disse historier bruges til at fortælle den brede historie om et underfortalt emne i Danmark, som er Første Verdenskrig og hvad der er forgået i Nordsøen.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Museet dækker over Første Verdenskrig og begivenhederne i Nordsøen, her i blandt verdens største søslag Jyllandsslaget. Museets samling består af vragfund fra havbunden der mulighed for at undersøge arbejdet med marinarkæologi. På museet er der plads til en klasse bevæger sig frit i udstillingen og prøver formidling på en anden måde end de er vant til.

Formidling på Sea War Museum, hvor vi kommer helt tæt på genstandene

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

54 55 55 60

Kontakt:

Christian Toftgaard
54 55 55 60