Kredsløb

Kredsløb

Vores sted

Med Kredsløbs undervisningstilbud åbner vi elevernes øjne for, hvad der sker fra deres affald er smidt i skraldespanden, til det kommer tilbage til dem i form af varme i radiatoren og el i stikkontakten.

Tilbuddene tager udgangspunkt i elevernes hverdag og dækker emnerne affald, energi og ressourcer. I kan besøge os på et af vores mange anlæg rundt om i Aarhus. Uanset hvor vi mødes lægger vi vægt på formidling i øjenhøjde og giver eleverne oplevelser, redskaber og handlemuligheder til en mere bæredygtig hverdag.

Vi tager imod besøg på Energipark Lisbjerg, Malling Genbrugsstation, Lisbjerg Genbrugsstation, ReUse og Maskinrummet på Aarhus Ø.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vores undervisning er et virksomhedsbesøg i øjenhøjde. Uanset hvor I besøger os, oplever eleverne vores anlæg i drift og får indblik i en vigtig del af Danmarks infrastruktur.

Rundvisningen er en del af et undervisningsforløb, som varetages af undervisere, der involverer eleverne i øvelser og dialog omkring affald, energi og ressourcer.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Udover at få større viden om affald, energi og ressourcer, går eleverne fra besøget med handlemuligheder og konkret viden om, hvordan de selv kan bidrage til en mere bæredygtig hverdag.

Energipark Lisbjerg
Kredsløb Energipark Lisbjerg

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Besøgstjenesten
77881155