AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus

Vores sted

Vi har online-tilbud og video-rundvisninger til jer, der arbejder med affald og ressourcer, se www.affaldvarme.dk/formidling

Grundet corona er der foreløbigt lukket for bookinger af fysiske forløb hos AffaldVarme Aarhus. 

Vi udvikler løbende online og glæder os også til, at vi vender stærkt tilbage med fysiske besøg.

Med AffaldVarme Aarhus’ undervisningstilbud åbner vi elevernes øjne for, hvad der sker fra deres affald er smidt i skraldespanden, til det kommer tilbage til dem i form af varme i radiatoren og el i stikkontakten.

Tilbuddene tager udgangspunkt i elevernes hverdag og dækker emnerne affald, energi og ressourcer. I kan besøge os på vores anlæg rundt om i Aarhus eller få besøg på jeres skole af en af vores miljøeksperter. Uanset hvor vi mødes lægger vi vægt på formidling i øjenhøjde og giver eleverne oplevelser, redskaber og handlemuligheder til en mere bæredygtig hverdag.

Vi tager imod besøg på affaldsenergianlægget i Lisbjerg, genbrugsstationen i Malling, ReUse og VarmeLab på Havnen.

Vi tager ud på skolen med en energi- eller miljøekspert og med ressourcespillet "Jagten på Råstofferne".

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Vores undervisning er et virksomhedsbesøg i øjenhøjde. Uanset hvor I besøger os, oplever eleverne vores anlæg i drift og får indblik i en vigtig del af Danmarks infrastruktur.

Rundvisningen er en del af et undervisningsforløb, som varetages af undervisere, der involverer eleverne i øvelser og dialog omkring affald, energi og ressourcer.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Udover at få større viden om affald, energi og ressourcer, går eleverne fra besøget med handlemuligheder og konkret viden om, hvordan de selv kan bidrage til en mere bæredygtig hverdag.

Affaldsenergianlægget
Affaldsenergianlægget

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Formidling, AffaldVarme Aarhus
Yderligere information:

Udfyld gerne bookingformular på hjemmesiden eller send en mail.