Bornholms Center for Kunsthåndværk - Grønbechs Gård

Bornholms Center for Kunsthåndværk - Grønbechs Gård

Vores sted

Bornholms Center for Kunsthåndværk er det naturlige sted at starte din tur gennem øens blomstrende kunsthåndværk. Her får du et overblik over de mest interessante moderne kunsthåndværkere på Bornholm, og fra resten af verden.  

Hvert år præsenterer vi et stort antal udstillinger, med både bornholmske, nationale og internationale kunsthåndværkere, der byder på unikke værker af keramik, glas, træ, tekstil og metal.

Blandt andet har Arts and Crafts Association Bornholm (ACAB) hvert år en stor fælles udstilling med de mest interessante værker fra øens aktuelle kunsthåndværkere.

Alt sammen vises i syv smukt restaurerede rum med synlige bjælker og smagfulde moderne tilbygninger. Huset, der blev bygget som pakhus i 1875 og innovativt restaureret i 2002, er en oplevelse i sig selv.

Populær er også centrets café, hvor du har mulighed for at nyde kagetapas og en god kaffe i en god kop, idet du selv vælger mellem et bredt udvalg af håndlavede bornholmske kaffekopper. I den velassorterede butik finder du lokalt produceret professionelt kunsthåndværk.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

I det varierede program bestræber vi os på, at vise både bredden og dybden af kunsthåndværk, og give et unikt indblik i den kreative proces. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Hos os kan I lære om det fineste af nutidig bornholmsk, dansk og internationalt kunsthåndværk.

Indgangspartiet til Bornholms Center for Kunsthåndværk Grønbechs Gård

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

+45 3048 5096

Kontakt:

Lene Havtorn Larsen