Halsnæs Åben Skole

Halsnæs Åben Skole

Halsnæs Åben Skole er en fælles indsats for alle kommunens folkeskoler. Her på siden samles åben skole tilbud i kommunen - Halsnæs er nemlig rig på både kunst, kultur og lokalhistorie, og så er vi tilmed omgivet af skøn natur og har et spændende foreningsliv. Det er målet at tilbuddene dækker bredt over kultur, natur, demokrati/samfund og idræt, og der skulle gerne være tilbud, der taler ind i alle fag på skoleskemaet. 

Vi bestræber os på at samle så bred en undervisningsvifte som muligt, og du vil derfor både kunne finde brugerstyrede undervisningsforløb, der kan benyttes på egen hånd, samt tilbud fra kulturinstitutioner, foreninger og andre aktører, som kræver booking. Under de enkelte tilbud kan du se, hvem der skal kontaktes for booking. 

Siden udbygges løbende med tilbud, gode steder i Halsnæs med mere. Har du et tilbud eller tip til et godt sted at tage hen med sin klasse eller børnegruppe, som du synes mangler, så kontakt kulturkonsulent Lena K. Remond Petersen på lekrp@halsnaes.dk eller telefonisk på 2153 6117. 

Besøg på Industrimuseet Frederiksværk

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Lena K. Remond Petersen
21 53 61 17