Kulturtjeneste Halsnæs

Kulturtjeneste Halsnæs

Halsnæs kommune er rig på kunst, kultur, lokalhistorie og spændende foreningsliv, og det skal alle vores børn og unge mærke, opleve og engagere sig i. På denne side finder du som lærer eller pædagog undervisningsforløb og inspirationsmateriale til åben skole i Halsnæs Kommune.

Vi bestræber os på at samle så bred en undervisningsvifte som muligt, og du vil derfor kunne finde både brugerstyrede undervisningsforløb i naturen og kulturen, som du frit kan downloade og benytte i undervisningssammenhæng, men også kulturinstitutionernes og andre aktørers tilbud, som kræver booking.

Sitet er under opbygning, og vil løbende udbygges med kulturtilbud til ungdomsuddannelser og dagtilbud.

Under de enkelte tilbud kan I se, hvem der skal kontaktes for booking af tilbud. For andre spørgsmål eller mere information om portalen, kontakt venligst læringskonsulent i Halsnæs Kommune, Pernille Mikkelsen Holm på pemih@halsnaes.dk eller telefonisk på 61245517.

Kulturtjeneste Halsnæs- åben skole og kulturel samskabelse arbejder på at samle alle vores åben skole-forløb, og vi opfordrer kulturinstitutioner og eksterne lokale aktører og erhverv til at kontakte os, hvis I har et spændende undervisningsforløb, eller særlige events, som I vil dele med kommunens børn og unge. Vi står ligeledes til rådighed med hjælp eller udvikling af nye undervisningsidéer.

Kulturtjeneste Halsnæs Frederiksværk museum Skoletjenesten undervisningstilbud
 • Folder_om kulturtjenesten Halsnæs
  Kulturtjeneste Halsnæs - åben skole og kulturel samskabelse
  Kulturtjeneste Halsnæs er et 2.årigt udviklingsprojekt, støttet af Undervisningsministeriet.
 • Turbinehuset
  Film- og historieinteresserede udskolingsklasser søges til lokalhistorisk samarbejdsprojekt
  Turbinehusets Venner er en frivillig non-profit forening, som i samarbejde med Halsnæs Kommune har til opgave at puste liv i det gamle Turbinehus og derved skabe et historisk oplevelsespunkt i Frederiksværks midtby. Formand for foreningen, Axel Hvidtfeldt søger film- og historieinteresserede skoleklasser, som har mod på at formidle Turbinehusets historie gennem korte videoklip. Projektet er oplagt til et ugeforløb omkring projektopgaven i kulturfagene, men kan også strække sig over en længere periode.
 • Hvem vil hjælpe med at åbne julekalenderlågen på Industrimuseet Frederiks Værk
  Jul på museet
  Hver dag i december måned åbnes julekalenderlågen i Palæets vinduer. Vi inviterer alle kommunens 0.-3. klasser (og deres lærere og pædagoger) til lokalhistorisk julehygge.
 • 100 Jorn eksperimenter
  Gratis bog til alle 1. klasser i skoleåret 2018-2019. Bogen indeholder 100 sjove kunst-eksperimenter, hvor fokus er på...
  Museum Jorn deler Asger Jorns kreative og kunstneriske univers med børnefamilier i hele Danmark. Bogen ”100 Jorn-eksperimenter vi kan lave derhjemme ved køkkenbordet” udkommer i 130.000 eksemplarer og gives som gave til alle børn, der går i 1. klasse i 2018 og 2019.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Pernille Mikkelsen Holm