Anemonen

Anemonen

Vores sted

Vores forestillinger skal bevæge sig ind under huden på publikum. Det skal være eksistentialisme i børnehøjde med håbet og troen på livet i centrum. Og det skal formidles med glæde, humor og via musikalitet. Lignende kriterier skal man kunne finde i vores mange varierende gæstespil.

Vi har aldersbestemt vores forestillinger, og vi gør os meget umage for at indholdet taler til netop den udvalgte aldersgruppe - og deres forældre! Aldersspredningen på en forestilling kan være fra fx 5-12 år, men hver person på hvert sit alderstrin skal have "noget" med sig hjem, som kan bidrage til en uddybende snak eller eftertanke.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Anemonens scenekunstskole tilbyder et trygt miljø for alle børn og unge, der ønsker selv at stå på scenen og prøve kræfter med teatrets muligheder.

Vi skaber forestillinger, scenekunstneriske forløb, workshops og events for skoler, institutioner og som fritidstilbud.

Anemonens scenekunstskole arbejder gerne i teatrets magiske rum, men kommer også ud til institutioner, skoler eller i det åbne rum.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

At skabe scenekunst sammen er super sjovt og udfordrende. Det kræver tillid og samarbejde, mod til at sige ja til andres idéer og mod til at være sig selv.

Scenekunst er en øjenåbner, der kan vende alting på hovedet – en mulighed for at opleve sig selv og verdenen i et nyt perspektiv.

Med udgangspunkt i ovenstående – og efter mange års iagttagelse af de æstetiske læreprocesser arbejdet med scenekunst kan igangsætte – glæder vi os til at se jer på scenegulvet. Vi ved nemlig, at menneskers drømme og fantasier er som en uåbnet skattekiste, der med enkle midler kan omskabes til magiske øjeblikke.

Anemonen

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

33 32 22 49

Kontakt:

Sidsel Ramdal
Yderligere information:

Bestilling af undervisningstilbud:

kl.9.30 - 15.30