Bakken

Bakken

Vores sted

Bakken er kendt for sine sjove forlystelser, smukke natur og fascinerende historie. Men vidste du, at du faktisk kan blive rigtig klog på Bakken? Flyt undervisningen ud af klasselokalet og giv eleverne en anderledes, sjov og lærerig dag. På Bakken er der aktiviteter med klassen tilrettet fagene dansk, historie, matematik, fysik og biologi.

Hele juni måned åbner vi allerede kl. 12 i forlystelserne – så hvad end I blot skal på skoleudflugt eller I søger faglige aktiviteter for klassen, så er der rig mulighed for at boltre sig på Bakken. Vi har masser af sjove forslag til klassearrangementer og klasseture på Bakken.

Tjek også Bakkens åbningstider her!

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

En skoleudflugt til Bakken er en anderledes aktivitet med klassen, hvor fagligt indhold og sjove oplevelser smelter sammen. Gør undervisningen til en leg og tag klassen med på en lærerig og sjov skoleudflugt. Søger I et anderledes undervisningsforløb eller blot en skoletur i København, er Bakken et oplagt valg. Vi glæder os til at se jer!

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Kom på Bakken hvor klassen kan opleve et anderledes og spændende undervisningsforløb, hvor fagene matematik, fysik, biologi og geografi angribes på en ny og sjov måde. Hele skoleudflugten foregår i Danmarks smukkeste, grønneste og sjoveste klasselokale - nemlig Dyrehaven og Bakken.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

3963 3544

Kontakt:

Steen Olsen
3963 3544
Yderligere information: