Næstved Kommune - Åben Skole

Besøg Henrik Hansen Automobiler

Tag klassen med på besøg, og lad eleverne få indblik i et moderne bilhus med eget værksted. Direktør Frederik Hansen vil tage jer igennem salgsafdeling, lager og værksted. På værkstedet får eleverne lov til at skifte hjul på en bil. Frederik vil fortælle om branchen og fagene som karosseritekniker og automekaniker. Og lidt om det gode liv.

Hos Henrik Hansen Automobiler har vi et bredt sortiment af biler – fra den praktiske lille bil over den sporty luksusbil og til store biler med ultimativ komfort. Her er noget for enhver, og ingen går forgæves. Det er en stor virksomhed med 52 ansatte, hvor der er mange forskellige uddannelser og fagligheder blandt medarbejderne. 

Et besøg kan kombineres med et besøg hos en af de mange virksomheder, som er åbne for eleverne, og som ligger i området. Se alle de virksomheder, du kan besøge med din klasse, her: https://skoletjenesten.dk/nk?search_api_fulltext=erhverv

Guide til forberedelse i faget Uddannelse og Job:
Et besøg på virksomheden opfylder læringsmålene i faget Uddannelse og Job, når eleverne er forberedte: Her er en guide til eleverne til forberedelse og opsamling på besøget:
https://skoletjenesten.dk/tilbud/guide-til-karrierelaering-uddannelse-o…
 

Eleverne kan få lov til at skifte hjul på en bil
Eleverne kan få lov til at skifte hjul på en bil.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
75 min.
Pris:
Gratis
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Arbejdskendskab - Job og karriere, Arbejdskendskab - Virksomhed og arbejdsmarked, Uddannelse og job - Arbejdsliv, Uddannelse og job - Fra uddannelse til job
Fag:
Arbejdskendskab, Uddannelse og job
Læringsmål:
Eleven kan vurdere sammenhænge mellem uddannelser og erhvervs- og jobmuligheder.

Eleven kan vurdere sammenhænge mellem egne valg og forskellige vilkår i arbejdsliv og karriere.

Eleven kan vurdere vilkår og muligheder i erhverv og beskæftigelse.