Livet om bord - Kost, sundhed og levevilkår
Museets oplevelsesrige og sanselige udstillinger danner rammen om undervisningsforløbet, hvor museumsunderviserne sammen med eleverne går i dybden med sømandens kost, sundhed og levevilkår.
I forløbet lærer eleverne om mad og sundhed til søs. Hvad har sømænd spist, og hvordan har maden udviklet sig? Hvordan har livet til søs og søfolks levevilkår været gennem tiden?
Både lugte- og smagssansen vil blive aktiveret, mens eleverne bliver klogere på sømandens levevilkår til søs i de forskellige historiske skibsepoker. Forløbet indeholder aktiviteter, som eleverne skal udføre individuelt, i mindre grupper og fælles med klassen.
OBS: Det er muligt for 0.kl - 3.kl at booke 1 times leg i DRØMMESKIBET i forlængelse af forløbet. Læs mere her: https://mfs.dk/livet-om-bord
![Der smages beskøjter](/sites/default/files/styles/crop_620x285/public/2023-07/IMG_20230224_074802.jpg?itok=fVKD3Shr)
Livet om bord