Frederikssund Museum, Færgegården

Oldtidsmad

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 9-14.
I løbet af dagen tilberedes suppe, brød, smør og ost på oldtidsfacon ved bålet.

Eleverne får et indblik i tidsforbrug, simple redskaber og processer i madlavning. Undervejs taler vi om, hvorfra vi har vores viden om oldtidens mad.

Oldtidsmad
Oldtidsmad
© Færgegården

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
800 kr.
Yderligere priser:
2 timer - 800kr. / 4 timer - 1200kr. Gratis for Frederikssund og Lejre Kommunes skoler.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Madkundskab - Fødevarebevidsthed
Fag:
Historie, Madkundskab