Karen Blixen Museum Rungstedlund

Sansesafari i Karen Blixen Fuglereservat

Udforsk naturen i Karen Blixen Fuglereservat med alle fem sanser.

Vi udforsker fuglereservatet ved brug af alle vores sanser i denne sjove sansesafari. Vi lytter til fuglenes stemmer, kigger på små krible-krable-dyr, dufter til årstidens planter, smager på små overraskelser og føler på den furede bark på de hundredårige gamle træer. 

Museets naturformidler guider børnene igennem oplevelserne, som alle tager udgangspunkt i årstiden og den vilde natur i Fuglereservatet. Museet udlåner lupglas, så børnene kan indsamle de små dyr og kigge helt tæt på dem.  

Ønsker I ikke at booke et forløb men blot at besøge fuglereservatet på egen hånd, er I altid velkomne. Adgang er ganske gratis. 

Karen Blixen Fuglereservat på Rungstedlund er et 15 Ha stort naturområde, som er helt unikt, idet det siden 1958 har været drevet efter Karen Blixens udstukne retningslinjer med målet at sikre optimal trivsel for fuglelivet. Karen Blixen var en pioner inden for naturbevarelse, og området rummer i dag mange væsentlige elementer for biodiversitet i form af hundredårige gamle træer, vildskov, åbent græsland med køer og heste, vådområder, dødt ved, krat og blomsterhave. Derudover rummer området 150 fuglekasser og et rigt fugleliv. 

Børnehave i Karen Blixen Fuglereservat

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
550 kr.
Max deltagere:
15 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
3, 4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
  • Natur, udeliv og science
Læringsmål:
Brug sanser, sprog og kreativ udfoldelse til at beskrive, hvad I oplever i naturen.