Odense Filmværksted

Story Lab

På Odense Filmværksted tilbyder vi ”Story Lab” til både elever og lærere i udskolingen i Odense, der skal styrke elevernes digitale dannelse, den enkelte og fællesskabet samt give mulighed for at komme ud i et anderledes læringsmiljø og få hands on-erfaring med filmproduktion.

Story Lab tager udgangspunkt i værkstedets egne kortfilmsproduktioner, der favner bredt inden for både fiktion og dokumentar samt mere eksperimenterende fremstillingsformer og formater.

Vi bygger typisk Story Lab op omkring filmvisninger, analyse af filmene samt praktiske øvelser, der kan laves på elevernes egne telefoner og tablets. Fokus vil oftest være på at styrke elevernes fortælleevner til et beskedent budget og den teknologi, de har til rådighed i hverdagen.

Vi er naturligvis fleksible og ender som oftest med at skræddersy et forløb til de enkelte klasser med udgangspunkt i ovenstående.

Kontakt projektskaber Lasse Winkler for mere information eller booking på mail: lasse@ofilm.dk eller telefon 25 57 88 23.

Story Lab på Odense Filmværksted
Story Lab på Odense Filmværksted

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Gratis for odenseanske folkeskoler. 1000 kroner eks. moms for skoler uden for Odense.
Max deltagere:
25 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Drama - Dramaanalyse, Filmkundskab - Filmanalyse, Filmkundskab - Filmproduktion, Medier - Medieproduktion
Fag:
Dansk, Drama, Engelsk, Medier, Samfundsfag
Læringsmål:
Digital dannelse, Medieforståelse, Produktionsforståelse

Se alle tilbud fra: