Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark

Vores sted

Designmuseum Danmark er nordens centrale udstillingssted for dansk og international, industriel design, kunstindustri og kunsthåndværk. 
Siden 1926 har museet haft til huse i en af Københavns fineste rokokobygninger i det tidligere Kongelige Frederiks Hospital. 
I juni 2022 genåbnede Designmuseum Danmark efter en 2-årig renovering og ombygning, der fremtidssikrer museets enestående, historiske bygningsramme.
Med genåbningen fulgte 8 helt nye udstillinger samt helt nye gæsteområder.     

Læs meget mere her: www.designmuseum.dk

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

På Designmuseum Danmark tilbyder vi skoler og uddannelsesinstitutioner unikke rammer for praksisorienterede undervisningsforløb med besøg i både vores udstillinger og i vores Designværksted. I udstillingerne går vi tæt på udvalgte genstande og i Designværkstedet får eleverne koblet deres oplevelser fra museets udstillinger med egne, kreative designprocesser.
Vi kendetegnes ved at have mere fokus på processen, undersøgelsen og tankeeksperimentet end på færdige, flotte produkter og bruger i alle vores undervisningsforløb enkle metoder, der skal illustrere og guide eleverne igennem udvalgte faser af designprocessen. 

  

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Undervisningsforløbene på Designmuseum Danmark udvikles og tilrettelægges så de understøtter gældende fælles mål for folkeskolen, læreplaner for ungdomsuddannelserne og læreplanstemaer for daginstitutioner.
 

 

I designværkstedet arbejder eleverne med deres egne designprocesser.
Foto

Designmuseum Danmark

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Undervisnings- og udviklingsansvarlig Laura Dolberg Elkjær