Om Skoletjenesten
  • Årsberetning forside_undervisningstilbud_skoletjenesten
    Læs mere
    Vil du gerne vide mere om de tendenser vi ser i lærernes brug af eksterne læringsmiljøer og i de kriterier de søger undervisningstilbud ud fra, kan du læse i Skoletjenestens årsberetning for 2017-18 'Viden vokser af praksis'.

Film: Få undervisningstilbud helt ud til lærerne

Kulturinstitutionerne har mange gode undervisningstilbud, men det er vigtigt, at de også kommer ud til skoler og daginstitutioner, hvor de skaber værdi for børn og unge. Det hjælper vi med i videncenteret, og i filmen kan du kan høre mere om hvordan.

På vores nationale site, skoletjenesten.dk, som vi har drevet i mere end ti år, formidler vi undervisningstilbud fra eksterne læringsmiljøer i hele landet, så de kommer ud og bliver brugt af daginstitutioner og skoler. Der kommer hele tiden nye og andre typer af læringsmiljøer med, og vi ser en tendens til, at skolerne bruger undervisningen på nye måde.

I filmen præsenterer faglig leder Siska Rohr Harrebye nogle af de tendenser vi ser i lærere og pædagogers brug af eksterne læringsmiljøer, og det kan du også læse mere om i vores årsberetning ’Viden vokser af praksis’.